[曼谷] Eden Club

簽到
名稱:Eden Club
泰國夜店類別:
地址:Soi 7
聯絡:
營業時間:
消費:4000~5999銖
概述:Just tried Eden Club in Soi 7, 3P 專门店
BTH4,500 for 2 ladies 1.5 hrs
will post more information later

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

50% like the lady

50% like the lady
呢間好嘢
3p 好似好吸引
Thanks for your report or post later.
未去過.唔知咩環境
如果未玩過3P,呢間係最方便嘅,不過D女就..........
回復 alv123 ##7 的帖子

Thanks, C.Hing sharing
上星期去完 , 唔好玩, hi-class 仲好玩3p
嘩, 鬼佬口味, 小弟食唔落
呢間3P專門店都好出名下,不過都係近鬼佬口味
好在仲未執 想試好耐 就係鬼佬口味四個字 始終未試 等你報告
先行謝過師兄
聽說口味很重, 不知道體驗得如何呢?
呢間好似好重口味架喎
回復 erm ##1 的帖子

好似鬼佬口味
yes the boss is French, many customers from France, 85% 鬼佬口味
4500 for 2 ladies OK la
终于可以補充一下
囡囡囡90。%鬼佬口味,French boss, many French customers
如如果未:業3P一試没妨
不評論好不好,4500兩Q兩条囡囡,而且是專業
还有完成-Q後兩条囡囡又互搞,拿支假九來搞条女,你可以在旁推,又可以摔碟好玩的。
要样就唔好想,买一次体验
回復 erm ##1 的帖子

yup.. this shop is good
質素一般
3p 識玩响師兄😍

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 09:03