切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

國際版SEX141SBooks: Game ChannelS-Books性書教學及討論
熱門搜尋: 請稍候......

[食家報告] (非風俗奇聞) - 暗黑系JK.本番之謎     [複製鏈接]

魄力
3819 點
魅力
736 點
潛力
53 點
黃金
260 兩
1696741 元
發表於 2018-4-13 |顯示全部樓層 |舉報
brother is superman! admire you !

魄力
10078 點
魅力
1061 點
潛力
0 點
黃金
22 兩
224796 元
回復 cyberkencyber ##1 的帖子

文好精彩
elizabeth olsen - alexandra daddario - kate upton

魄力
2391 點
魅力
282 點
潛力
582 點
黃金
124 兩
260756 元

骨灰級作品,這兩句話令我太有感足了!

我呢世人只做啱過兩件事:
1.        去日本
2.        學日文

魄力
1250 點
魅力
71 點
潛力
27 點
黃金
0 兩
67974 元

真心唔想ching畢業,因為你一直都係我嘅偶像同目標,但係當然身體要緊,唔係第日真係乜都冇得玩
希望來日繼續可以睇下ching嘅報告

超級元老 [發短訊]

自由自我.逍遙自在 / 中港澳日.極上玩樂主義

百萬富翁勳章 超級元老勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 「友誼大使」勳章

魄力
20414 點
魅力
5725 點
潛力
0 點
黃金
1982 兩
16892509 元
oink! 發表於 2018-4-13 03:33
回復 cyberkencyber ##76 的帖子

點都要學D日文傍身,有D風俗場所唔可以帶手機,唔會有得用google transla ...

日文傍身,係會易玩好多

利用「翻譯神器」代替自己說話,其聲量有機會影響場內的其他客人,現實裡未必可行。

`````````````````````````````````````````````````
追加感言

其實,零日語都可以有自成一派的玩法;
正如專家教落:唔明可以扮聽得明,再加預先記住啲標準答案,即使程度係幼兒級別都無問題。
有人跟住去做,玩完返嚟都係咁話:不一定要識日文,用身體語言+英文也可以玩到關西最正JK。
(雖然係會有場入唔到,那又如何呢?重點係玩到自己想玩既嘢,這已經很足夠)

那為何仲要學日文?
有兩個理由:
1.        可以「無限倍」增加自己的選擇;更多嘢玩、更多見識、更多刺激。
2.        能夠做到有溝通,咁玩法上就唔駛咁齋…。(齋摸齋砌冇溝通,未必人人有性趣)

夜遊時,假如堅持勤講日文,係一定會在不久某天達到「談笑自若」的水平。
到時,
「新的遊戲之門,會自動為你打開」!
你會開始發覺,班日本妹,係同以前有少少分別。
無論係互動性,同埋主動性…
舉例:

1.        貴為豪華場排名No.2 的二十歲少女,為了獲得你的注意,不斷Line你Line足半年…。
2.        不能有身體接觸的齋talk場,兩件十八歲竟然對你上下其手,連敏感部位都唔放過!
3.        一個唔俾摸的19歲少女,突然主動開口要你摸佢(bra內)。
4.        一個「冇火出」的場,美少女冷不及防、突然出手抓捧…,再chok chok chok…
5.        沒玩指插,但手指卻被當成自慰棒,俾女騎著鋤鋤鋤…。
6.        非風俗場,囡囡耳邊摟扑嘢…。

點解啲女會有以上舉動?
理由好簡單:
傾得高興,傾到有mood,有時係會燃起「囡囡也想玩」的性趣。
原來日本妹有咁既性格,我都係最近先知。

年紀大了,乜都玩過。老馮「任摸任搞」,未必吸引。

但日本妹擅玩情趣、心計;男歡女愛的遊戲佢哋好上手。
呢啲,
從「齋扑齋摸」的層面係無法經歷;
喺香港大陸亦都玩唔到。

也許,大家喺零日語時代,已經任摸美少女,甚至中出日本妹。
但我可以保證,
如果練好日文,
絕對係會「好戲在後頭」!!

超級元老 [發短訊]

百萬富翁勳章 超級元老勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 「友誼大使」勳章

魄力
20414 點
魅力
5725 點
潛力
0 點
黃金
1982 兩
16892509 元
sexlove1234 發表於 2018-4-13 18:16
骨灰級作品,這兩句話令我太有感足了!

我呢世人只做啱過兩件事:

香港大陸的夜遊流程,幾乎都係千篇一律的。
但日本玩到第十一年,現在每次旅程,依然驚喜處處,感覺歷久常新。
呢隻FEEL,第個國家真係俾唔到。

超級元老 [發短訊]

魄力
20414 點
魅力
5725 點
潛力
0 點
黃金
1982 兩
16892509 元
Happyhkboy 發表於 2018-4-13 18:22

真心唔想ching畢業,因為你一直都係我嘅偶像同目標,但係當然身體要緊,唔係第日真係乜都冇得玩

年紀大了,很多事也頗無可奈何。
我知玩法上我必須要轉型,否則很易會出事。
但願下次可以保持理智克制,不讓身體感到太不適就好。

至於日本報告,雖然我沒打算再寫太多,但仍十分感謝師兄長期以來的支持。

魄力
97 點
魅力
0 點
潛力
7 點
黃金
0 兩
11256 元
回復 cyberkencyber ##87 的帖子

獲益良多~

魄力
927 點
魅力
30 點
潛力
119 點
黃金
40 兩
90158 元
發表於 2018-4-14 |顯示全部樓層 |舉報
感謝超詳細分享

魄力
514 點
魅力
54 點
潛力
459 點
黃金
218 兩
1203186 元
多謝CHING分享

魄力
1579 點
魅力
129 點
潛力
19 點
黃金
1 兩
65484 元
帥兄, 我一路睇一路笑, 真係學好日文玩才好玩

查看全部評分

魄力
2304 點
魅力
207 點
潛力
110 點
黃金
9 兩
114143 元
發表於 2018-4-15 |顯示全部樓層 |舉報
睇完CHING 篇文獲益良多好羨慕CHING  D 經歷應該付出左好多先有咁成就即刻想去學日文

魄力
459 點
魅力
330 點
潛力
176 點
黃金
190 兩
859786 元
精彩,真係學到好多。

超級元老 [發短訊]

魄力
20414 點
魅力
5725 點
潛力
0 點
黃金
1982 兩
16892509 元
PATRICKMOUSE 發表於 2018-4-15 16:58
睇完CHING 篇文獲益良多好羨慕CHING  D 經歷應該付出左好多先有咁成就即刻想去學日文

對,係有付出過。
但我只是按著自己理念去做,所以喺付出的過程,其實都唔會太自覺的。

十九年前,香港的金魚教曉了我,「齋砌」以外,其實仲有興奮多一百倍的玩法。
從此,我心目中的理想夜遊,就變成「夜夜笙歌」、「風花雪月」、「談笑風生」既玩feel模式了。

日本妹獨特的溝通方式、箇中冧仔的技巧、其超凡的治癒能力,
如果只玩「齋砌」,是永遠永遠無法領略、和想像得到的。

這個,也是為何一直以來,我會咁強調、和鼓勵別人學日文的原因。

魄力
2810 點
魅力
532 點
潛力
821 點
黃金
212 兩
1122980 元
發表於 2018-4-16 |顯示全部樓層 |舉報
去左日本做野3年, 完全冇玩過
跟師兄學野了

魄力
198 點
魅力
0 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
2903 元
發表於 2018-4-17 |顯示全部樓層 |舉報

非常好的資料和建議。多謝分享。

魄力
2391 點
魅力
282 點
潛力
582 點
黃金
124 兩
260756 元
發表於 2018-4-18 |顯示全部樓層 |舉報
回復 cyberkencyber ##86 的帖子

其實我都有好幾次機會去日本啊,次次都系最尾公司出左點事,無得去!日本呢個國度,絕對系蒲界中架聖地來吉

魄力
38 點
魅力
0 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
457 元
發表於 2018-4-20 |顯示全部樓層 |舉報
多謝分享

魄力
278 點
魅力
85 點
潛力
53 點
黃金
74 兩
113455 元
師兄真是辛苦啦
月前去大阪沒去成JK店有點可惜,回到東京覺得東京JK實在沒什麼太大玩法
基本上這些店最起碼都可以給你手,價格都是1左右
最後算了算下來其實不如去風俗有意思
不過大概只有JK店才能跟年輕的女孩玩了吧

超級元老 [發短訊]

魄力
20414 點
魅力
5725 點
潛力
0 點
黃金
1982 兩
16892509 元
shionnochou 發表於 2018-4-20 21:03
師兄真是辛苦啦
月前去大阪沒去成JK店有點可惜,回到東京覺得東京JK實在沒什麼太大玩法
基本上這些店最起碼 ...

大阪未去過,本來都冇打算去。
但現在已知道是那幾間店好玩,所以不排除會去日本橋行番轉,睇吓係咪真係正過東京既咁多。

東京正規「非風俗」JK 雖然都有嘢玩,但要好努力爭取;因為啲女實在太麻煩、太錫身、太掠水,同埋太多伏。(外送店、暗黑店除外)

風俗方面,都有 JK,而且東京的店、係做到好大規模,有勁多選擇,坊間評價亦頗高,值得一試。

正規非風俗-JK店無錯係集中了很多靚妹,但其他界別一樣有靚妹,而且都會比東京的JK好玩。

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2018-9-20 09:36