[愛嫖交流/分享] 以前沉船既囡 今結婚了

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大陸妹都係見錢認人
當年今日 只怪太傻 付出咁多金錢
所以各位巴打別太沉迷 回想先後悔
插頭香
回復 lolo009 ##1 的帖子

所以之前老江(江泽民)说:"You are too simple; and sometimes naïve!"
But I would say to all sinking-ship brothers, "You are too simple ; and always naïve"
Sinking ship has only one venue......death!

快D出去玩吓
心情好D就忘記她吧!

你當時玩得開心咪得囉
如果你當時唔俾錢, 又唔開心嘅啫
算吧,在餐廳叫飽了就回家.明天再出街食
條女的想法好正路咯,而且人地穩左條水魚嫁,傷心都係水魚傷心啦。

出得來玩就咪認真,歡場囡囡都系揾錢,今日你有米咪叫你老公囉,他日遇到有個米多過你,咪叫果個做老公囉,有两分姿色果D囡,梗系做叉燒啦,鲍魚有價,願者上吊!明冇?
好正常,出得來做邊個唔要錢, 唔通為興趣

呢個系一個過程黎嘅,公平交易。
人地老婆都比你攪左先喇

大陸妺直到永遠刀系講錢,什麼年代什麼時候刀系㗎啦,越比得多錢,就叫得越銷魂,就話李條炮越勁,比少個奔,即時鎖🔒實隻化西,C罰龍,對波,老虎盡量用自己認為合理肉金來食女,才可有水食多d女,江縂一早在十發大話過:傻仔港燦,這麼多女孩,李的老毛有這樣多嗎?
當你諗起佢老公同佢扑嘢果時
係用緊你D舊貨
而你現在日日用完即棄
就會覺得塊舊閪俾錢就插得就冇問題啦
kf71 發表於 2018-4-6 18:20
當你諗起佢老公同佢扑嘢果時
係用緊你D舊貨
而你現在日日用完即棄

絕頂金句
Don't too serious about the relationship and take it easy

女女唔貪錢 ,就唔去做g啦,唔止大6,全亞太都係咁,啱啱係芭提雅步行街,由街頭第一閰Taibo飲到街尾Baracia, 坐正係舞台沙發,同啲女互揸互咀,你估,係我靚仔定長吖嗱?

很羡慕你,以後不用再比家用。
忘記她吧!
lolo009 發表於 2018-4-6 05:14
大陸妹都係見錢認人
當年今日 只怪太傻 付出咁多金錢
所以各位巴打別太沉迷 回想先後悔

我唔明白師兄你嘅諗法;女女緊係要結婚啦,唔通出嚟做一世或永遠單身才算合理?至於你以前為佢付出金錢,大家都知道是一買一賣的關係,你情我願。你沉船因為你玩認真;認真咪輸囉!
assforceone 發表於 2018-4-6 08:17

所以之前老江(江泽民)说:"You are too simple; and sometimes naïve!"

i do not agree, all brothers want to sink because the feeling of sinking is priceless, so when u meet somebody and u want to sink, go ahead and enjoy each and every minute while sinking....... when u regret, never mind as you have already the good time and it is one of our goal to make our lives worthwhile....do not be upset but to look for another sinking

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 18:17