[愛嫖交流/分享] 以前沉船既囡 今結婚了

回復 lolo009 ##1 的帖子

thanks for sharing一買一賣,你情我願的關係
回復 zhumuo ##17 的帖子

我估係因為你疊水
zhumuo 發表於 2018-4-7 01:36
女女唔貪錢 ,就唔去做g啦,唔止大6,全亞太都係咁,啱啱係芭提雅步行街,由街頭第一閰Taibo飲到街尾Baracia, 坐正係舞台沙發,同啲女互揸互咀,你估,係我靚仔定長吖嗱?

我星期一去nana 玩
回復 Thewho ##10 的帖子

這是不變的現實!
Should bless her.
比錢預咗有今日.我都輸唔少

你應該高興,因為可以死心。搵過件!
囡無問題, 係樓主有問題, 你嬲自己點解無本事要條女沉係你度咋 !
kf71 發表於 2018-4-6 18:20
當你諗起佢老公同佢扑嘢果時
係用緊你D舊貨
而你現在日日用完即棄

樓主咁激動!可能就係前面三吋糸舊,入面糸全新,未到過
刁完著褲比錢走,跟著忘記
你總會遇到一個心儀的人 佢又總會有理由話暫時什或都唔會結婚 于是你擺上感情、金錢、心思去愛佢、養佢、幫助佢提升價值、揾工等等

當你慢慢覺得幸福日子越來越近的時候,佢突然話 都系去嫁人

當然 你從來無想過可以一生一世 畢竟你有老婆 或者 客觀條件不會娶佢 但之前佢的承諾 一瞬間就變了 你無辦法阻止 但都無法接受
kf71 發表於 2018-4-6 18:20
當你諗起佢老公同佢扑嘢果時
係用緊你D舊貨
而你現在日日用完即棄

換個角度睇, 觀感唔同晒
師兄都玩過開心過, 搵新女好快就會忘記
回復 白仔神 ##5 的帖子

絶對贊同‘,有付出有得玩
回復 Baritone ##20 的帖子

她和你有承诺嗎?  除了她,你有卜過其他女嗎? 當年又為何分開?女女做學生時寫我的志願是做雞嗎?
師兄我也是過來人, 只要不重覆再犯同一個錯誤就成.....
根本中港二地双方的教育, 觀念都不同, 俾你同佢结到婚..誰保證會長久?
應該開心至係,斬倉斬得快

謝謝師兄分享
直人淒都不錯
RICKENBACKER 發表於 2018-4-10 12:52
回復 Baritone ##20 的帖子

她和你有承诺嗎?  除了她,你有卜過其他女嗎? 當年又為何分開?女女做學生時寫我 ...

師兄你呢個回覆似係俾樓主喎,係咪?
回復 Baritone ##40 的帖子

對對對.....抱歉

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 21:08