兼職俏佳人屬於專業選手,最後推車,叫聲又瀟魂,又淫蕩,高潮迭起,搞到我興奮無比,瘋狂抽插美穴,囡囡叫晒床,條腰係咁扭動,頂唔撚順啦

名稱: 兼職俏佳人
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A69611-深水埗-兼職女郎-兼職俏佳人.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

1 C) C" a5 C1 g6 I' ]' N同班舊同事聚完舊,一支公要輕鬆,九點鐘未夠,閃咗去深水埗洗吓樓先,眾囡尋她,終於比我見到佢,仲入埋閘,兼職俏佳人擁有36D大導彈,樣貌甜美可愛中帶點銷魂,火辣性感誘人,波濤洶湧無比吸引,全身白雪雪嘅皮膚,成個女朋友咁,之後一齊手施手去沖涼房,佢幫我洗鳩磨棍,慢慢幫我洗埋細佬,又同我波推,推推下;細佬就硬起頭來,佢唔止吹水得,吹水蕭仲得,見佢好似食雪條咁前後吹,啜到雪雪聲,真係好撚淫賤,吹到我飄飄然,好狂忍得住,咪睇佢個斯斯文文,床上表現好瘋狂,漫遊認真同投入,摩打脷錫暈全身,慢慢由外淫到內,真係一個難得嘅多水姣西,環保含住碌野直吹橫啜,最正係眼神交流落深喉,口技超級一流無敵,搞到我好有感覺,好能舒服。之後帶套埋牙,先來個男上,越黎越多水,叫我大力d,加上笑起上黎好姣官能刺激爆燈,繼而帶套到正場,瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,兼職俏佳人屬於專業選手,最後推車,叫聲又瀟魂,又淫蕩,高潮迭起,搞到我興奮無比,瘋狂抽插美穴,囡囡叫晒床,條腰係咁扭動,頂唔撚順啦,插多百幾吓,成身出汗至派彩射爆囡囡。兼職俏佳人服務用心又多元化,值得推介比大家。
2 ^% @- _# ]! d' ~9 ~' ?- d
几好
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 godbrother ##1 的帖子/ @9 J, S* d" T" z3 @( i
# v, {0 d! G2 ^; B/ a8 c

1 b0 V9 ^. D! }4 e. dthanks for sharing

多謝師兄分享