[新兵問路] 請問有冇港人在步行街開酒吧

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我有印象步行街內有一間酒吧是港人有份開的,但我忘了名字,請問有否師兄知道該酒吧的名稱?

回復 WolfZero ##1 的帖子

Pheromone有個香港人有份,不過我冇同過佢傾過計!
回復 dellwtko ##2 的帖子

謝覆,我4月13及14晚在芭提雅。
Pheromone 係港人有份開的,係上年頂個場來做,
個次我坐係度睇緊女,佢知我係來自香港,
就同我講剛剛頂左呢個場,仲介紹佢個德國Partner我識,
亦有送酒我飲,所以我每次去,都會入去坐一坐,
當係支持下老鄉,不過手女就大部份都係歐美系......

咁我都打算支持吓。如果見到老闆,可能同佢反映吓啲女。
WolfZero 發表於 2018-4-9 22:02
咁我都打算支持吓。如果見到老闆,可能同佢反映吓啲女。

仲有免費爆谷食!
回復 WolfZero ##1 的帖子

Pheromone在去年的香港partner叫 Rayman Wong,正一吹水王,每次去親都坐在你旁边不停吹,但每次都是講同樣野
半年內我去了三次Pattaya都見佢
但今年一月和二月去就失踪了,媽咪說他退股了,由另一個香港人接手,还特登走上閣樓叫他下來介紹相識,姓字忘了
这間bar較貴,dancer lady drink 要250B, 其他囡BF 1500+ST 3000
簡短回覆:顏值可接受,LD就如師兄所言Dancer250B,普通就160B。BF就12點前1500B,十二點後就1000B。我嗰個就LT4000B。報告有機會後上。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 17:03