[港島走地G] 上環錦邦分享

回復 OK1985119 ##49 的帖子
. U2 @, b2 B+ W: s; q2 u2 S
! K4 E, g% F+ |9 j. q, M; m應該係替工黎,8樓左一,二成日都係替工多
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks for sharing

正,夠哂concise!

cwlui2008 發表於 2018-4-8 12:14
" \4 S. u# Y" P$ {7 `1/F: 7 Z! i5 |: p: W- c9 v7 t
佘C慢, 姐姐樣, 服務OK3 U" [$ g- b/ B" t0 g' E8 C
YEN: 陀地, 但IPAD 胸,服務可以

+ z& Y) F  Y& Q. o: O師兄:1/F Yen - 係咪之前3/F果個 i pad 陀地Yen ?
" p9 P8 ~7 g6 Z
# G1 H4 _  }, h% f請問冰個單位?

cwlui2008 發表於 2018-4-9 07:38 ! @/ R% [, v8 p1 x
100%,試過佢啲英文,同埋問過佢加拿大啲風土人情,冇破綻
* d5 H3 }1 D% P/ ?- G
"Canadian Chinese" or "Chinese Canadian"?# X+ M( o5 [/ [7 \, \9 t
I guess what you meant is she is in Chinese heritage, but Canadian nationality, Asian look. Right?
' T0 l9 ?6 C9 b3 ~/ _If it's right, she is Chinese Canadian.

加拿大華人幾歲到?

cwlui2008 發表於 2018-4-9 07:26 ) L0 l1 W/ n4 ~$ m& N% ?5 g) O) A
3/f 頭房: 思思
# N7 g' f" W, E' n- tall7 p1 Y+ @+ T" t$ t. l
- nice smile

* I' v7 _" K7 s! z7 v" l服務OK嗎?會唔會死魚?

發利香B翻版天真嬌呢期喺5右2替,即Yuki間房,陀北樣7成似阿嬌唔高身型正常真波,著白花裙開門誘人,笑容態度滿分服務就正正常常

用手機回應 ashleyyoung #65 的帖子
* A6 b# \0 v% W' W; _/ E
- l7 r  D1 i- F. \) l# L5 ~咪又係打回原型

CRT 發表於 2018-4-9 22:21
8 b1 l7 C8 y4 {1 s! h: c8 X, ~* ]用手機回應 ashleyyoung #65 的帖子
; D) l. t/ Z- B% ?3 o2 E0 ]( ?
咪又係打回原型

5 |4 Z7 o3 J2 |. Y! A我鼓勵左佢 佢唔做我都無辦法㗎

CRT 發表於 2018-4-9 22:19 1 \7 g9 B! N% Y1 K& G
發利香B翻版天真嬌呢期喺5右2替,即Yuki間房,陀北樣7成似阿嬌唔高身型正常真波,著白花裙開門誘人,笑容態度滿分服務就正正常常
+ F3 D+ @' q5 s1 Z. ~# h4 i
香B天真嬌? 真唔真?

ashleyyoung 發表於 2018-4-9 22:26 0 w1 M$ w; u' m. E  P# x
我鼓勵左佢 佢唔做我都無辦法㗎

1 o/ k+ i# t( w1 I6 _! w6 u佢唔做、你做!

用手機回應 tailowan #74 的帖子
3 _- _* a. l2 b; I* t# w& [: X  W: s3 |2 H
自己睇下咪知攞🙄

CRT 發表於 2018-4-9 22:19
  K; S! O" W& k3 o6 t6 B- p發利香B翻版天真嬌呢期喺5右2替,即Yuki間房,陀北樣7成似阿嬌唔高身型正常真波,著白花裙開門誘人,笑容態度滿分服務就正正常常

: d7 D3 ?5 d9 z今日係咪佢? 門口貼 Kitty?
3 X/ ^- Y; H8 [/ Z$ rThanks!

CRT 發表於 2018-4-9 22:19 2 x6 _1 I7 b) c6 [0 i! K8 w

' a! Z8 a. D* l! |波波幾大下果個

用手機回應 昌少 #77 的帖子  K6 J( y% I& K3 I+ |2 A

: g, P$ s0 F5 G$ F! O3 Y係,替工kitty

用手機回應 ddmmss #78 的帖子
( H5 S" r) ?) i' [+ @! `3 s2 E" [% E" @. X  \* M
C未到D左右