[港島走地G] 上環錦邦分享

回覆 讚好 不讚 使用道具

427AA 發表於 2018-4-9 22:18 - @0 G) f& }! W* H. ]2 J1 b! r: o
服務OK嗎?會唔會死魚?

* Y* Y5 t% L9 v# }" l# m1 ^服務中上, 幾好傾. 唔會係死魚
' ]# F7 @: M" r+ i+ M' b9 c. [( U$ [8 e. C
可以一戰

打個卡先

有冇師兄知道尋日2A個囡囡係咪就係以前發利Candy?
: I6 Y  g) V) y2 x8 A6 B" I. E( k

多謝分享。3樓有好多好野。honey , Kay ,chole nana  但要預約才能入到閘

CHLOE冇做?

CRT 發表於 2018-4-10 00:51
: `6 w" D% r+ [' V7 }2 L用手機回應 昌少 #77 的帖子, J) K3 ^1 N* A1 d& r

1 ]6 i: ]# ^* I, S! l/ w! R係,替工kitty
0 y5 X* e6 i  ?
我諗你認錯

回復 so22 ##68 的帖子
4 ~0 V* e  L  D2 g  w- N" o/ L7 Z5 ]- J
原來咁分,一直無考究過的lol

回復 CRT ##71 的帖子/ d- G! H8 v( \* M1 n

2 q  Q2 z: l& I: }) B都好耐無搵過佢

kit8546 發表於 2018-4-10 07:40 ; \! z; c4 i3 l9 P1 g4 x6 v
有冇師兄知道尋日2A個囡囡係咪就係以前發利Candy?
" K. Q3 c' Q5 j- u+ R
應該係

回復 CRT ##71 的帖子; N+ _. E8 }% ~& n4 T! o: R
, b, F, m5 L3 N( \0 O; y# z# M
吾知今日佢仲有冇替,如有即刻飛過去

用手機回應 昌少 #87 的帖子* D% Y$ ?( V1 c, ], a2 b

1 ?9 q1 p. w& |4 l( b唔知我講嗰個天真嬌係咪你識嗰個,我見嗰個喺發利富士同香B做過以前係貼翻版阿嬌,門口個替工kitty字係咪佢嘅我就冇深究了

" Q9 e' b. I( y# M; Z依家係咪齊陰 多數著白色連身裙既??
' p4 x7 k/ _! z9 |, t膚色都好白下

回復 taktak ##34 的帖子
6 Y0 P5 }: c! d& t3 r+ k, h) u; B
! p1 M3 \0 V  T( w請問佢会点樣唔俾人入門呢?

感謝師兄分享

用手機回應 CR23 #69 的帖子
) y- Q) F8 d) \" f
' [9 t" }$ K7 ^. p人地返番加拿大成個月了

用手機回應 CR23 #69 的帖子$ T% B& ^: c# g3 S

% O9 m. U) t4 U6 Q: F! L& L* ~人地返番加拿大成個月了

kk1155 發表於 2018-4-10 20:18
9 ~8 I% m5 f3 r; C# O回復 taktak ##34 的帖子5 x( R6 e! {* D) Q6 H; {

" r9 l/ r' S1 @8 r' ?: o% k: g請問佢会点樣唔俾人入門呢?

* ]. p0 G: B( y: t+ V佢會叫你下次唔好再搵佢

回復 cwlui2008 ##1 的帖子2 X" ^2 ^! y. Y* V* c
# M; G* l8 s0 E
9/F果個係咪真波?

kit8546 發表於 2018-4-10 19:33 7 e8 x9 k/ b7 U
依家係咪齊陰 多數著白色連身裙既??
* W3 ~0 c! O9 y* I  L- D* p膚色都好白下
9 `0 I/ k& L8 u2 L& n# E