[港島走地G] 上環錦邦分享

回復 taktak ##98 的帖子0 o& |  X* I- V2 I  }8 j! H5 x

, i% w% W9 @$ F1 a即係玩完一次,唔滿意就叫你下次咪再嚟……都幾充滿挑戰性
回覆 讚好 不讚 使用道具

用手機回應 kk1155 #101 的帖子
1 \+ M* i% K: [- f, u9 _5 `4 @) i: x& r
$ F# L1 f& O0 g, B% x, I作為一個已搵過佢近百次嘅客,佢係一個好好嘅囡囡,佢有性格在於唔鍾意你唔會比你入,試過聽到佢做時小爆整痛佢嘅人,亦試過開門小爆一個樣衰同㩒過好多次鐘嘅怪人,當然係冇比佢入

8 c  \' ~, @/ u7 R* i% ~# [係個樣假d, 但body同招呼刀duck

想借問下 C兄,年多前 有个 "由美子BB " 是否上了岸 ?謝。

kk1155 發表於 2018-4-10 20:18
: L9 L" @) U7 G4 _( T: n回復 taktak ##34 的帖子
+ ?8 t" B% S/ X. W
4 o1 x- r4 _# d) B請問佢会点樣唔俾人入門呢?

4 b- [4 ~" H! A1 z唔開門俾你咪唔俾你入囉,話唔得閒叫你走

iPad Yen復出左, 唔知係客串定長做

hotasfire 發表於 2018-4-11 17:37
" u. a" l5 b+ X9 ]iPad Yen復出左, 唔知係客串定長做

2 z2 }8 X8 w6 s# F7 z/ q2 ]邊間房?

謝謝分享

師兄們講果個KITTY 係咪以前係發利401 凹入去果間房做過果個?

hotasfire 發表於 2018-4-11 17:37
( R  F) ^; X1 A" t2 xiPad Yen復出左, 唔知係客串定長做

2 z, z# o. X+ D7 h: S( {+ m邊間房?

好耐冇上過去,搵日去下先....SOFIA仲係唔係到?8 K! o' F4 ]  `8 z  B+ Q

路人申 發表於 2018-4-12 01:52
2 f' h( N* a# O2 T1 }+ H  U% V  V4 h好耐冇上過去,搵日去下先....SOFIA仲係唔係到?

8 B4 p4 U  T5 b0 c+ \2 U仍在老地方

路人申 發表於 2018-4-12 01:52
7 @2 S3 A9 n* K; h$ b2 Q! Z好耐冇上過去,搵日去下先....SOFIA仲係唔係到?

% D% U1 R8 h# X7 d& \仍在老地方

Thx for sharing c hibg

用手機回應 hotasfire #106 的帖子
/ c/ Y+ L5 i( `8 J! t+ C8 S: a# R
/ ^% C/ {' Y5 `$ C6 M7 O  V大大請問係邊間房?搵左好耐🙈

回復 cwlui2008 ##1 的帖子8 W% d# E, K8 p6 I

0 C$ ^# d/ o) B1 I  K- M多謝師兄提供詳盡資料

多謝師兄提供詳盡資料

有d灰,寫個咁詳細既報告,都係得少量師兄俾分.........灰爆

好像那些女女經常換房間

cwlui2008 發表於 2018-4-8 12:14 ! D1 s3 D$ b9 F6 a4 m
1/F:   L  `0 Z% X' `5 h
佘C慢, 姐姐樣, 服務OK: b$ W% I4 l  Q& W- ^  n+ D8 s8 M
YEN: 陀地, 但IPAD 胸,服務可以

' p2 @2 s! S* m: I0 |師兄,請問Yen 邊間房? 已加左你分