[賽後報告] 胡志明PAK & K網

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上個月路過胡志明,短暫停留了兩天。返嚟後手提就壞了,夠衰,依家只能用公司嘅電腦敲字。

先講講最近人氣很高嘅P.A.K Massage。地址喺日航酒店嘅左邊,酒樓+卡拉OK+massage同一棟樓。去陣一樓有人結婚,睇到一群伴娘喺門口,還以為走錯地方。然後小弟引導上6樓,地方唔错。價錢普通1小時52W,VIP1個半小時88萬,全包價,之後唔使和女女談小費。

入房,條女150+,大胸,皮膚白,長頭發,房间整整齐齐,够大。先蒸后泡澡,然后上床按B面,VIP套餐有热石按摩,还蛮舒服。最后A面,女女脱掉上衣,漏奶,下面脱掉内裤,就剩下齐B短裙。上下都可以抽水,可以要求全程用口,女女很有家教,洗澡和按摩过程都会用嘴亲你,满挑逗的,出水之后也会给个大大拥抱,所以这家整体可以给8分。減兩分,主要系女女嘅顏值仲系比維東低點,英文唔太好。

微信图片_20180408144212.jpg 微信图片_20180408144151.jpg 微信图片_20180408144204.jpg 微信图片_20180408144208.jpg

再嚟講講K網,由於很多好酒店都唔得帶女,而且唔系很中意晚黑旁邊瞓個陌生人(人老了,瞓眠唔好),所以仲系很中意K網嘅。而且K網有評價體系,可以睇睇越南本土評價。呢次喺K網遇到個會中文嘅,差點嚇到我。我發完短信問地址後,一般會確認香港人系唔系OK,因為有滴女女會加錢抑或唔接生意。然後突然電話響了,條女打電話過嚟,普通話還蠻流利,當時就覺得系唔系會被套路。很忐忑去到嗰家酒店,前台小弟唔會英文,而且一定要求我用護照開房(越南鍾點房一般直接畀錢拿鎖匙,還第一次遇到要護照),剛准備撤退,女女打電話進嚟,然後和前台小弟溝通了下,我順利上房,房費1小時100K。房間一般,冇窗。約莫10分鍾女女到。和照片一致,蠻高嘅,應該有165左右,細腰,大波,頭發有條香味。條女口技一流,無套口了十分鍾,啲都唔催,差點爆射。後面嘅過程冇乜特咪,總體嚟講女女都很配合。關於條女點解中文講嘅咁好,原嚟早前佢喺台灣工作,所以中文很好。睇嚟,喺台灣冇少食蕉。 完事畀600K,擁抱下88。女女唔畀照相,所以放張K網嘅照片畀大家。唔好問我具體邊個,Ching可以自己根據線索尋搵。還有經常有人問K網系乜,其實做下功課就可以,台里很多介紹。
微信图片_20180408145723.jpg 微信图片_20180408145719.jpg 微信图片_20180408145726.jpg 微信图片_20180408145730.jpg
似乎 K 網女很不錯, 恭喜有好野食
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 hkkaze ##2 的帖子

好野一齐食

回復 simplet72 ##1 的帖子

師兄, K女第幾郡?

謝謝師兄精彩報告~~

Thanks for Sharing

thanks ching

K網只有ST嗎?

這個K網好像很不錯,有機會試下~

回復 simplet72 ##1 的帖子

女女身材唔錯。

師兄條女身材真係冇得輸

師兄,請問 K女第幾郡?

回復 ccheung ##8 的帖子

LT, look for keyword qua đêm=過夜

謝謝大大的分享

咁多位帥兄,請問k 網係乜?可否pm 小弟

六月可能要去越南兩個星期,工作之餘想見識一下,做緊資料搜集。

感謝師兄分享

K網的女有時間限制嗎?還是1Q不限時?另外想問,女會陪一齊沖涼嗎?還是各自沖?

謝謝師兄

整體感覺唔錯,謝謝師兄分享

我都想知k網系咩?可否PM