兼職混血兒眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,上套開波,跟手就騎上來喪搖猛騎,

名稱: 兼職混血兒
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A69750-荃灣-兼職女郎-兼職混血兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

/ W& {: _1 `' k- G. L1 F2 ~
" N0 W4 S( v& ?1 U上網睇完套四仔,鳩硬無朋友,夜媽媽去搵囡,今期睇中荃灣兼職混血兒,廣告同報告都有唔少巴打讚好,梗係首屌之選,同囡囡傾咗一陣,談吐優雅大方,感覺到佢超凡脫俗,男人絕對鐘意,第一時間就主動幫我除衫沖涼,先嚟個鴛鴦浴,洗白白主動又投入,好夠激情,搽沐浴露後就幫我清洗搽出泡用body來幫我磨推全身,水蕭技術,吹功唔錯,浴室服務齊,呢條女值得讚,加分,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,上套開波,跟手就騎上來喪搖猛騎,36D美乳上下搖擺,窄西有水,表情非常豐富,換位傳教士式男上衝刺,兼職混血兒個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,最後來個坐喺床反轉囡囡,提起雙腳坐上來,變反身M字抽插,將籮友壓入去,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,西水亦不斷流出,實在太激烈啦,冇耐我亦發射升空,爽死。至今仍然回味無窮。兼職混血兒質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。
只能說厲害到爆炸~頭香
# r% o, A" t- K  N: b爽到爆啊
回覆 讚好 不讚 使用道具

Looks exciting

都唔係咪吹水

感謝師兄分享!

一級享受!

回復 icanfire ##1 的帖子
: u0 O7 L& D( M+ p7 W! Q% x+ b& ~/ H5 V7 N0 \
thx for the sharing

謝謝分享

回復 icanfire ##1 的帖子' l# T9 `6 k% g: s, q( r9 t

/ |1 _  y. S2 V; Q" a% N% mi like  混血兒   i like 兼職  i like to FXXX

回復 icanfire ##1 的帖子5 J5 t1 o5 R2 d6 K8 s
! [& V) P; a: M* m
感謝師兄分享

多謝師兄介紹大波靚女。

身材幾好

* _% b3 q* R% h3 }* [3 |4 O/ J性感吸引, 火辣誘人# ~& v5 R; `. s$ Z  h

6 r6 V7 u2 \, ~. V

多謝師兄分享

Thanks a lot to share this

多次年前往來

多謝分享

師兄夜麻麻有肉食算唔錯啦。。

Very nice! Thanks you for share brother!

36D美乳上下搖擺,窄西有水