兼職俏佳人啜鳩頭瀨鳩根,深喉不斷,淫眼望多兩眼,差D就畀佢電暈,可想而知其電力有幾強,忍唔住上套正面大力衝擊百幾野,爽到淫聲連天,

簽到
名稱: 兼職俏佳人
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A69611-深水埗-兼職女郎-兼職俏佳人.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

/ B+ i1 G2 g% N% `; D# J聽聞好多巴打為咗想玩耐D,入閘前會打番個機先,我咁年輕,當然唔使用呢招啦,深水埗區咁多囡囡,兼職俏佳人最合我胃口,開門見到兼職俏佳人相頭好掂,加上睇到佢胸前36D嘅白滑真波,全身走肥,有前有後,笑起黎感覺仲好親切添,好有女朋友感覺呀。 入到房兼職俏佳人對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼。入到浴室後,發揮大乳嘅威力,果招波推,由背脊一路推到落腳,正呀。之後跪低夾腸仔兼水中吹簫,爽到震。上到床,先幫我全身按,力度由輕到重,一d都唔馬虎,按到我舒舒服服嗰種,跟住就推油,推至全身上下推鬆哂,真係好手勢,阿女施展渾身解數,由頭錫到落細佬度,然後手口並用進行刺激,環保吹簫,啜鳩頭瀨鳩根,深喉不斷,淫眼望多兩眼,差D就畀佢電暈,可想而知其電力有幾強,忍唔住上套正面大力衝擊百幾野,爽到淫聲連天,不斷變換花式女女主動騎上來,騎乘時速度一流,快上快落,騎功了得,騎至佢波濤起伏,最後轉玩推車仔,經我狂轟猛炸十分鐘,老二俾佢妹妹强烈吸啜,勁有壓迫感覺,用盡腰力,按實囡囡條腰,入盡抽出再入盡,連插幾百吓,一股熱流才洶湧而射,爆到囡囡高聲叫,呼埋最後一口氣才抽出,今次同兼職俏佳人玩到好開心,真心推介比大家,我個人亦會再搵囡囡添食。
兼职俏佳人
回覆 讚好 不讚 使用道具

這麼正的美女,一定不能錯過的啦!

多謝師兄分享~

回復 whero ##1 的帖子
; {- v8 j3 @) a7 l) e, o" T- W7 o# T& ^, K- ?4 A
多謝師兄分享

that's so proactive to go inside ass!

多謝師兄介紹大波靚女。

性感吸引, 火辣誘人  ?4 G! k3 P  C7 a

多謝師兄分享

多謝師兄分享

值得支持支持。

回復 whero ##1 的帖子' n, o$ c0 }+ b# n1 H, Y5 \

& n8 [9 u* |" Q+ n' }人靚波大有前有後吹騎一流。

thank you very much for sharing

多次數據機會

未試過。有空去試試2 ^5 Z5 Q& V6 e3 }. D* U

Very nice! Thanks you for share brother!

爽到淫聲連天

回復 whero ##1 的帖子
4 {" `, |7 B% v# a
- C& a3 {* K8 E
- p0 l. `3 X* S8 E0 T$ Hthanks for sharing

回復 botbotu ##2 的帖子
1 \, T, ]" h4 @# C, S
- a  z- g  g/ Z. h: W# L這樣正眉一定要食看的

多謝分享