[芭提雅] 3月16天華欣、芭堤雅、曼谷食玩bong bong 遊記 Part 1(圖巳修復)

泰國夜店類別: 的士高 場所名稱: Hollywood 網址: 
是次消費: 6000~10000銖 日期: 2018-03-02 to 21 消費意見 可以一試 返啅指數: 7/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

華欣篇
3月有補假,咁啱班老友亦有假,就長約埋一齊去泰國浦,自己走早幾日,約咗清萊嘅飯盒落嚟
由機場包車直接去華欣.....
Check in 上機人唔多
七人車去華欣,兩人坐好舒適
Booked?Radisson Blu Resort Hua Hin, one bedroom suites 連私人小 infinity pool,
對正海景,離海灘50m,風景唔錯
晚上喺皎潔嘅月色下,在私人小泳池水戰了一發,很剌激
第一日喺酒店hea做spa,晚上出去市中心食海鮮,咁就一日....
J9GiHxT (1).jpg
第二日包架架車,女友要去七皇紀念公園同Huay Mongkol Temple拜佛同拜七位先皇,
跟住去行下商場買吓紀念品,嗰日華欣特別熱,番到酒店舖有啲頭痛,女友幫按下頭,好舒服地瞓著了....
第三日中午包車番曼谷,會合班老友去芭堤雅浦

芭堤雅篇
送咗飯盒番去曼谷之後,立即會合群友,包車直去芭堤雅,厘次 booked咗潮流型格酒店:Siam@Siam酒店位置極佳,對面就係大商場同BigC,夜晚商場前面有個小夜市,週邊按腳、Spa、小食、換錢(rate仲幾好),後面就係大片埸Disco(Hollywood), 再落有Tiffany show睇 .....
酒店房間格有响怪,早餐幾好,酒bar唔錯,最正係個天臺 infinity pool
有樣值得一提嘅係,酒店前臺小姐同房務妹妹,態度極佳,友善親切,兼很水晶晶
(已經征求相中人同意,可以放上網。)
12GNZNj.jpg HT6DIhV.jpg
之後恰咗陣,夜晚去網上幾出名嘅「人人飯店」食晚飯,不過名大於實,除咗個勿洞雞幾好食之外,其它好一般,唔駛特登去試!

登錄/註冊後可看大圖

跟著去咗大片埸Disco(Hollywood),人山人海都好多靚仔靚女?泰中港韓日星都有,絕對係各路英雄溝女或仔嘅好地方,
fRAkyxz.jpg 318iQBg.jpg PfatL8b.jpg IhukTup (1).jpg
6個人開支黑牌連酒水 $5500B,一人唔駛1000b,Hollywood的確好多靚女,但亦好名中韓仔日搶食,睇啱就要快出手,嗰晚都捕咗好耐,先見到呢條靚女,當時都好多仔圍住佢,我一路監察住,一見佢去lady's room,即刻跟住,見到佢一出嚟,即時拉佢去自已張檯,飲兩杯即問價LT幾多,佢竟然開口 $100000b,我臉色不變,皮笑肉不笑咁答佢: are you kidding me? 佢即刻笑住話 Am I worthing this price? 咁我知佢同我講笑,就笑住話 you totally worth it but are you accept credit card?
佢話 you are nice guy so $10000b ok? 我知一般都係 $8000B,不過條女真係好正,樣靚身材正,$10000b佢肯留到第朝10am 咁就deal喇,一陣屌番妳夠本
Whm3pax.jpg xrtjnZK.jpg
第朝起身開波前影張正相
第二日中午去芭提雅海鮮市場Naklua Fish Market食Lunch,夜晚又去浦,厘次去咗Walking Street,一路由街頭Sky Fall, The Palace, Baccara, The Beach Girl,Happy, Sensation 每間都入去坐吓,飲到肚漲,最後去番XXXXXX,坐咗陣見到條日本仔撒咗 $1000b 二十B好似好過引,
咁我都前後唱咗$3000B+$1000乒乓波,撒咗4次,我仲每次插多5張100b喺裡面,啲女呀 waitress,同 mamasan都去搶,跟住佢地都圍哂埋嚟,
啲 waitress 喺我後面按摩,真頂引 最後揀咗厘件大眼妹LT,好嫩口,服務亦唔錯,小有的上下粉紅
eEtPNgu.jpg cZ8sWPs.jpg
各位如果覺得我篇嘢還可以的話,請加啲分比小弟,最最重要是各位C-Hing,千其唔好揸住啲相去揾女報吋,感激萬分謝謝
補充一些資訊:Hollywood同 Gogo bar,兩條女都好服務,侍浴、環保、大車都有齊
回覆 讚好 不讚 使用道具

athrun66 發表於 2018-4-9 00:28
芭堤雅篇
送咗飯盒番去曼谷之後,立即會合群友,包車直去芭堤雅,厘次 booked咗潮流型格酒店:Siam@Siam酒店 ...

師兄,頭香!

多謝分享!

私人小水池戰有用安全套嘛?

Siam@Siam酒店個泳池無錯係好靚!

Hollywood女子10000THB,在下消費不起!

撤錢同Ping Pong Ball在下未見過,比唔到回應!

如果有相要分享,Set番D權限或者Mask左女子個樣啦!

保護女子,師兄們有責!

唔知點解睇唔到啲圖,我去pty都見到人撒20b,好鬼正

ilovetoplay 發表於 2018-4-9 00:45
師兄,頭香!

多謝分享!

感謝師兄提點,我有Set咗權限,save嗰陣又唔得,攪咗幾次先 set到

athrun66 發表於 2018-4-9 00:51
感謝師兄提點,我有Set咗權限,save嗰陣又唔得,攪咗幾次先 set到

師兄,都係睇不到相!
慢慢來,總會Upload到的!

athrun66 發表於 2018-4-9 00:28
芭堤雅篇
送咗飯盒番去曼谷之後,立即會合群友,包車直去芭堤雅,厘次 booked咗潮流型格酒店:Siam@Siam酒店 ...

大眼妹LT for how much?

2樓圖無显示。。

多謝師兄 report ...

Siam 呢間野, 去玩, 係非常方便.
但自帶海鮮就唔太好.

Hollywood 1萬 太貴啦 ... 我寧願飲完返去訓.
俾得 1萬唔駛去 Pattaya 玩了. 在下 8千都俾唔起.

回復 athrun66 ##1 的帖子

圖文並茂,多謝多謝,期待下集。

泳池激情水戰正啊~~~

ivancww 發表於 2018-4-9 01:06
大眼妹LT for how much?

C-Hing 大眼妹 LD + BF $2000B, LT$5000B + $500B tips 共 $7500b

hkkaze 發表於 2018-4-9 01:55
多謝師兄 report ...

Siam 呢間野, 去玩, 係非常方便.

C-Hing 大片埸依家全部 $8000B起跳,再靚嗰啲 $10000B up,我見到隔離枱有班國內同胞,條女用Line回佢,收$20000B都夠膽,不過條女真係好正,成個老番迪麗熱芭樣

連續去左三年泰國,現在炒到成萬泰珠一件普普通通女,睇來我今年吾洗去泰國玩,都系北上中山珠海,搵北妹算,順手過澳門問何生借借旅費補貼下我

報告十分精彩,但呢個價錢真係玩唔起

athrun66 發表於 2018-4-9 02:18
C-Hing 大片埸依家全部 $8000B起跳,再靚嗰啲 $10000B up,我見到隔離枱有班國內同胞,條女用Line回佢, ...

唔抵玩囉, 呢個價錢, 近近地, 係大 6 都玩到,
雖然個 feel 多少會有 d 唔同.

小弟真係俾唔起

支持報告,不過10000B HOLLYWOOD女都真係幾貴

alex008 發表於 2018-4-9 02:23
連續去左三年泰國,現在炒到成萬泰珠一件普普通通女,睇來我今年吾洗去泰國玩,都系北上中山珠海,搵北妹算,順手過澳門問何生借借旅費補貼下我

上年過夜 8000 都唔駛, 今年變左 10000 ...
短短時間, 變化太大 ...

alex008 發表於 2018-4-9 02:23

PTY如果要靚女,Walking Streeet 啲Agogo Bar還可以,LT$7000B全包,不過依家全泰國都比幾年前貴好多,蛇美LT都$5000-6000B起跳了,B記、Rainbow LT 得4粒鐘,都要7、8千了,仲大多數都冇乜服務,
所以大片場 Hollywod 收$8000-10000B係幾贵,但有7、8粒鐘玩,覺得條女幾靚又有feel嘅,撞吓手神又幾好服務,叫做玩過一次,見識過就算了

ching,,你幾點拖條女返檯玩先,,,應該12:00前啦,加上你捉條女返檯,,,條女知你急過佢,,一定抬高價啦