女偉哥

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

HK有無女偉哥買?
其實即係昔多芬,同偉哥一樣,係管制藥物. 就算你買偉哥或者犀利士都要醫生紙啦. 只有好少部分藥房或藥制師肯偷雞賣熟人.  同埋香港應該無乜藥房會入女偉哥,一來易出事,二來真正有用既人唔多,醫生都唔會處方呢D藥去醫性冷感.
回復 R_JJ ##2 的帖子' u; C$ t; A& T$ n) f

* H4 c+ b; _" u* I" |thank you very much for the info
thank you very much for the info
回復 internetsexy ##1 的帖子
2 M" W6 I! O/ q# Y. O! Z" U4 [0 R  {$ H$ P
直接買春藥好過
thank you very much for the info
邊度有春藥賣
回復 R_JJ ##2 的帖子
0 u; Q6 G' `. N+ c8 }0 V6 v/ _# i2 ~9 U' t) H; f
幸福在於
听闻有种叫苍蝇水噶药水可以催情
回復 瀟灑 ##7 的帖子, T  _" @) [5 v2 i
6 ~, V, J0 Z6 T8 a* u6 [
我都想知
我諗大陸或台灣先會買到春藥
thank you very much for the info1
好奇想知, 真係有春藥架?
女偉哥食完第二日會頭痛,你想用嚟做咩先?
回復 eddylun99 ##14 的帖子
# g3 @& V2 B0 {4 C# o+ Z6 G5 {
3 L& S! _9 g% SC兄你又知?試過嗎?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 12:59