茗儷薈新女,18歲36E 奶茶,乳頭粉紅,正到爆,超正增值服務,含含含,勁有女友feel

簽到
名稱: 茗儷薈
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A61650-尖沙咀-水療SPA-茗儷薈.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

茗儷薈新女,18歲奶茶,簡直係人見人愛花見花開,樣索之外,仲配合條小蠻腰,36E澎湃上圍,波濤洶湧,乳頭粉紅,白滑美腿,正到爆,
加上性格熱情奔放,非常健談開朗,對我千依百順又善解人意,吸引好多男士的目光同憐愛,我睇到眼定定兼不停吞口水......
沖完涼返上床,佢已經換好一次性床單,服侍我趴低,落足心機幫我按摩,估唔到手法咁好,好似專業美容師,做到穴位準力度足,幫我放鬆肌肉,酸緊位按到我呱呱大叫,慢慢按摩埋全身,好享受,邊按邊傾,爽到我疲勞盡消細佬都扯旗,跟手推油,推得非常之有技巧,好能爽!
感覺全身都鬆曬……慾火高燒,爽到我慾火攻心轉身反擊,揸下啜下對獨有嘅粉紅巨波,佢更加主進取,
PART TWO,囡囡好識調情挑逗,認真有交流,我亦過足手癮,肌膚白白滑滑,好似山水豆腐花咁,又軟又滑!
超正增值服務,含含含,淫聲浪語下,好有女友feel,詳細唔多講啦,小弟好快軟皮蛇,真係好掂吓~! 爽到我樂不思蜀,比家用送上GOOD BYE KISS,值得推介!
cute and nice
不错,谢谢师兄分享
幼幼,正呀!
童顏巨乳
身材一流
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 23:32