Elagant Nuru Massage 22歲新女Linda,有服務索女,世界之最的舒服,正正正,分享真人相

簽到
名稱: Elegant
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43133-尖沙咀-水療SPA-Elegant.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事先預約左Elagant Nuru Massage,如時去到,Elagant座落於尖沙咀中心地帶,地點便捷,
全新豪華裝修,係每處細節位,均可睇到店主係設計上嘅用心,環境優美,幽靜浪漫;設置了私人嘅按摩房,將世外喧囂隔於牆外,已經值回票價。
新女Linda,今年22歲,相頭好掂,好有氣質,笑容甜美,而且身材出眾,玲瓏浮凸,幼腰靚羅,雙腿修長,著緊身性感戰衣,有咁好條件,又點會唔得人鍾意吖,
加上態度和藹可親,善解人意,超值一試,佢侍浴夠細心又體貼,慢慢幫我洗白白好乾淨,波推夾腸仔樣樣都有,feel好鬼正,
上床後,佢先同我massage一輪,開背有板有眼,功架十足,透過按摩人體穴位,增加血液循環,促進新陳代謝,降低肌肉、神經繃緊度,疲勞嘅身軀得到釋放,
推油真係推得好好,做到力夠穴位準,絕對係一流技師水準,好用心去爲我推鬆全身,舒緩壓力,能量十足,起身攬住佢瘋狂勁玩,
玩Nuru,一對巨乳勁有手感,加上佢對車頭燈勁敏感,挑逗吓佢粒巨峰提子,佢發曬姣咁不停挑逗我碌能,
巨乳係我身上不斷游走,無論波推股推西磨,動作熟練順暢,令我無比興奮,
前戲好夠投入,夠姣夠放,摩打脷全身,撩得我痕痕咁好能興奮,奶袋袋啜蛋蛋,
高級吹奏,吹功好勁,深淺快慢,眼神交流,真係吹到雪雪聲,好有激情,爽到暈,吹到咁上下,細佬硬到不能再硬,
Linda就話要玩騎乘,帶袋上馬,佢嘅騎功唔錯,神仙洞好窄好緊,夾住細佬好鬼正,如果唔係我定力夠,肯定唔使一陣就發射升空,
不斷換花式,配合度高,一輪狂轟猛炸後,插到佢欲死欲仙高潮迭起,嬌喘連連,而我得勢不饒人,加多幾下重擊,出盡全力將Linda帶上高峰,
冇幾耐,我釋放所有子彈,正到無倫!

勁正喎, 多謝分享
幾錢消費嘅師兄
身材一流
身材好正皮膚又白

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 18:16