[LB專區] 環保後入

同自殺冇分別...
我至愛 LB
dangerousbaby 發表於 2018-4-15 16:49
我試過兩次爆女菊花,有套,我肯定咁講你一入去出返來你細佬就變周紳士。好可怕的。你同細佬有仇嗎?

那個...請教下「周紳士」是什麼意思?
回復 ilovejapangirl ##63 的帖子

粤語諧音 ~ 周身屎 = 小弟弟整根沾滿大便 !
我都有咁嘅經驗
andylau2266 發表於 2018-4-20 22:35
回復 ilovejapangirl ##63 的帖子

粤語諧音 ~ 周身屎 = 小弟弟整根沾滿大便 !

謝謝師兄幫譯。
其實還好啦,真女或LB我都經常做後入,一般他們都會先去
灌腸做清潔,N 次的經驗裡面,看到有「黃黃」的就兩三次而已。
太危險,唔值得試
回復 ilovejapangirl ##66 的帖子

師兄
哪里的真女可以玩anal?
Bkk69 發表於 2018-4-21 00:20
回復 ilovejapangirl ##66 的帖子

師兄

我主要是在 日本及泰國玩 Anal Fuck。

日本的話算容易吧,只要是有接待外國客人的泡泡浴店
或者是半套店(很像泡泡浴但不能S),許多店家都會有
AF(Anal Fuck) 的加價選項,一般是加日幣 5000~10000
左右。 我在日本大概和真女玩過七八次 AF 吧,其他更多
則是和 Newhalf (日本 Ladyboy 的叫法) 玩,比較便宜。
(依據日本新風俗法,插前面的洞非法,插屁屁合法!
所以相當多的半套店或外送店會以插屁屁為訴求。東京
還有一間「大肚子」或「擠乳汁」的專門店也可以插屁屁
哩,不得不說日本人真會玩)

泰國的話,許多按摩店都有 Anal 選項,泰國習慣叫 A+ ,
(也有叫 A-Level的),你可以參考 http://2Cum.in 裡面有
標出比較出名的可 AF 的店。
我在泰國有一個老點就經常和她環保AF,這真不是好習慣,
可是這妹子換穴不用換套(這不常有),再加上她清潔的也挺好,
所以我也常去「找死(屎?)」

韓國的話我只在外送看過,不過韓國外送假女太多,所以就一直
沒去試。 另外在泰國找真女 Anal Fuck 時要小心不要找到動完手術
的 TS ,我是不介意啦,但有人很不喜歡。
ilovejapangirl 發表於 2018-4-21 00:44
我主要是在 日本及泰國玩 Anal Fuck。

日本的話算容易吧,只要是有接待外國客人的泡泡浴店

好佩服Ching,我都想试下!
射了再說!
楼主色胆包天啊,
堅,,,,,,,,,,,,,dirty , thank you for your sharing
出黎玩 種要係LB  師兄 咪制呀
細佬係好多年前曾經 不小心 rambo fuck, 真係好能爽,又滑又窄,內射埋添,正
不過,真的不值得,因為驚左成幾個月,為了個短時間 驚足咁耐,完全不值,其實用套,都可以好high!肉體上不能全程貼身享受,就用其他方法滿足
回復 周圍攻 ##75 的帖子

就係嗰種又窄又滑嘅感覺搞到我好有好奇心想試
Btw師兄你係咪6月頭去泰?
Bkk69 發表於 2018-5-18 15:53
回復 周圍攻 ##75 的帖子

就係嗰種又窄又滑嘅感覺搞到我好有好奇心想試

Yes,6月頭去
千萬不要試環保後入,其實同屌hi一樣feel,只係個心態可能有小小新鮮感,但擔心幾個月,不值得的,射完迷又係咁,安全第一,小心洗得萬年船,個人覺得環保口插會更爽,更滿足佔有慾,因為望到對方個樣!
識玩丫師兄 入完爆落佢個口度e🙈

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 06:07