42吋無敵彈手澎拜巨乳,彈手又堅挺渾圓,日式AV Nuru 大玩乳膠漆,正到爆

簽到
名稱: Rose Taylor profession nuru Spa
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A43536-中環-水療SPA-RoseTaylorprofessionnuruSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

約咗Rose Taylor profession nuru Spa,準時去到,
入房之後,笑容淫淫好風騷感撩人,42吋無敵彈手澎拜巨乳,身材玲瓏浮凸,皮膚白白滑滑,性感十足,主動粘埋搖胸擺羅,
忍唔住例牌攬攬抽抽水,對巨乳彈力十足仲好嫩滑,招呼得無比殷勤又夠體貼,態度和藹可親,善解人意,主動幫我寬衣解帶,
沖完涼幫我抹乾身上床,囡囡服侍我趴低,落足心機幫我先按摩,
開背有力有手勢,力水足之餘穴位又到,有如少林大力金剛指,按到邊處邊處舒服,
推鬆後繼續推油,骨技精湛,俾足心機幫我從頭推落到腳,用力推呀推,讓我享受到十足,
推完無曬疲勞,好暢快,成個人都精神曬,推埋前列腺,非常之有技巧,手法出奇地好, 我條野又彈能起,
大家激情澎湃,日式AV Nuru 大玩乳膠漆,波濤洶湧呼之欲出,而且彈手又堅挺渾圓,動作極之挑逗,磨前磨後,波推擦背樣樣有,好有激情,慢慢淫勻我全身,好快夾爆腸仔,正啊!
齋睇字都覺得勁
想像一下42寸嘅畫面
身材一流
得閒試吓
回復 啵啵客 ##5 的帖子

真係好勁。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-2 06:05