[曼谷] 4月頭7日6夜雜食之旅 - 前言& Day 1 - 毛記飲奶

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前言: 正所謂飲水要思源 多得過往眾位師兄既資料 小弟先可以暢遊曼谷 今時今日好應該回饋一下 出返幾個小報告黎報答各位 (當然唔可以同哥哥師兄或者barr兄呢D超優質報告相比) 因為小弟比較長氣 可能講極都未去到正題 (廢話 咁你仲快D入正題?! ) 所以岩睇既歡迎師兄們睇落去 唔岩睇按上一頁出返去就功德無量 唔好留言插小弟

好 入正題之前 (仲有廢話講?! 係仲有既 )  先總結今次個Trip 簡單一句: 係失望既 (WTF? 有無打錯字呀 失敗之旅仲學人出報告?) 先唔好急 聽小弟一言 主要係因為出發前已經有四大Target想食 而因為各種原因 最後係"一個都食唔到" 無錯 一個都食唔到。。。會係之後既每日報告逐個說明 而呢個故事教訓我 食好野一定要食得及時 而且要快 機會稍縱即逝 一去不返 一字記之曰: 運。

講到呢度 應該又有師兄破口大罵 肯入正題未呀你條Seven Head 為免祖宗被詛咒  先由Day1 開始:

Day 1 - 毛記牛奶

中午機已經到左廊曼機場 無奈前面有一班大約30人既中東佬塞住左入境counter條Queue (唔知班X頭係Visa定Passport有問題 ) 結果係機場排左兩個鐘先出到去 小弟平時都叫做有玩下健身 但坐完3個鐘機再企多兩個鐘 條腰話唔攰就假既 結果check-in到酒店已經4點幾 今次住PP站戈頭兩晚 (無錯 直接住主戰區 諗住頭兩日主玩浴室 ) 去酒店既途中已經"拉"聯絡Hera Massage查Target今日有無返工 Target是誰? 基本上Hera睇相可以食既唔多 目標只有一個:FAR. 結果Hera快速回覆:"FAR已經無做 " 小弟當場覺得出師不利 因為就住Hera附近 諗住近近地唔洗周圍走 (順提一帶 FAR其實都係3月頭先開始做 即係話做左唔夠一個月就閃左 Timing......真係好重要 )

失落既我 唯有繼續搵剩返既Target 出發前得知彩虹妹妹4月休假 (即係第2 Target都順勢失去....... ) 無奈之下 都諗住聯絡毛記碰下運氣 睇下第三Target: Jo有無返工 結果當然係食白果 (當時心諗 反正仲有成個星期 今日食唔到唔緊要 揀日再食即可 最後發現太天真 呢個後話) 不過見到牛奶有返 本來上次已經想試下呢個出名好戰既囡囡 今次第一日就決定挑你機 放低行李就趕赴毛記 入到去咁岩有兩個日本師兄揀緊囡 囡囡一字排開既視覺好震憾 (因為我未試過係毛記射人牆 C個假胸真係太得誇張) 因為有Booking在身 小弟就使出凌波微步既身法 由師兄同囡囡中間衝左過去 (查實點解要行咁快? 因為W小姐同J小姐都係度 費事比佢地見到 雖則我覺得佢地唔會記得我 ) 比低家用等牛奶出場。

牛奶外觀已經有大約既心理準備: 小黑 腰同腿屬中等 假胸不過手感良好 (胸奴祖先在上 ) 叫左支可樂就上VIP房 就如其他師兄提及 牛奶有佢自己一套既玩法(雙飛唔洗諗 佢唔做) 浴缸放水之餘佢鐘意玩泡泡浴 洗白白兼互摸一輪之後佢問要一次定兩次 有成兩個鐘時間仲要岩岩落機第一戰 當然試下兩Q 牛奶笑笑口話OK 上床直接就第一輪作戰 (如果1Q既話佢應該會幫你按摩先 我估 ) 由於出發前處於禁慾階段 加上牛奶既口技.....(老老實實 佢係我遇過既泰妹 口技數一數二既高手 如果W小姐係溫柔既代表 牛奶就係帶有強烈進攻慾望既野獸 ) 跟手再女上唔夠五分鐘 小弟盡情享受 直接投降 按摩都係咁 牛奶手骨中規中矩 反而對時間既掌控佢比較執著 長期用電話提醒自己仲有幾多時間 按到咁上下 到仲有半個鐘牛奶就開始進行第二回合 其實小弟極少連續玩兩Q (始終年紀大.....機械容易壞 ) 自己派唔派到貨都存疑  牛奶又使出佢強大既吹奏技巧強行令小弟起機 上套之後繼續做佢既女騎士 換左三個姿勢都未出 不過都正常既 第二回合邊有咁易投降  我見佢都轉左三輪 諗住佢都攰 換一換男上 點知出事 因為係機場企得太耐 男上唔夠一陣就發現有D力不從心 牛奶笑笑口問我係咪好攰 (佢英文中等 有同佢傾計講過話比班中東阿叉搞到我係機場企左兩粒鐘) 仲主動話等佢繼續女上 弱弱既小弟只好再次訓低任人如肉 呢一刻我驚覺原來牛奶仲有大把體力 加上高速同熟練既騎功 結果順利交埋第二Q 仲要叫佢先識停 (再騎落去細佬會斷 ) 之後沖身再吹兩句留contact 比低500tips 閃人 (2Q + 全程無黑面 相信應該無師兄有意見吧 )

總括黎講 牛奶係戰鬥型 要溫柔體貼型的請Skip 口技騎功絕對係中上水準 最佩服佢體力之強係我暫時玩日式見過既後生囡之中第一名(未去過天堂見識Jinny) 而對身材有極高要求(細腰長腿)既師兄也請Skip 服務水準高 程度可以同W或D小姐並肩 都係相當敬業戈種  (Style不同而已)

補張官網圖 (都八九成似):

Day 1 就這樣不過不失之下結束
正阿,期待CHING 之後報告!
咁岩我又係4月頭去左,咁岩我又係7日6夜,咁岩我又係廊曼機場,仲要咁岩我都諗住出個報告.不過我有去埋芭提雅.哈哈,以免搞亂.我都係星期六先出.
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 wongcwaw ##1 的帖子

Ching good job, nice report!

牛奶睇相幾標緻,加上服務好好。不錯咗

靚女!!!

師兄真係好長 .... ..... 氣

有出入喎,之前d師兄話要服務就skip milk

好棒的經驗

高汁包膠,多謝ching~

CHing好生鬼、等緊你報告

師兄,好文彩。有晒高潮起伏。

多謝分享Momo Milk報告。等閣下其他精彩報告。

補充內容 (2018-4-11 07:11):
講長氣同多廢話,未到師兄閣下。哈哈

多謝分享, 7日6夜有排玩!!!

要追看的報告,牛奶相頭都唔錯。

女女戰鬥格騎功犀利/

戰鬥型我都想食

CHING, 上次W 同 M 兩件我都有食, 我都係鍾情W小姐, 太戰鬥型我未必投入到, 所以有謂百貨賣百客, 甘至唔會爭食

多謝分享,期待其他報告

啱食呀  鋤佢

女女好掂

胸奴兄咁早做定功課,居然一個都食唔到