[曼谷] 4月頭7日6夜雜食之旅 - 前言& Day 1 - 毛記飲奶

bangkok 發表於 2018-4-11 17:47
呢個我妟少少試下先,我本身個app晌ipad,wifi長開,未試過手機網上線,
多謝啤酒兄提供

P Bangkok

在下唔賭,不過想八下!

閣下點睇香港直播賽事呢?

唔通有裝Your TV 叔爬?
回覆 讚好 不讚 使用道具

ilovetoplay 發表於 2018-4-11 17:23
哦,原來係咁樣!

咁即係人的問題做成阻住啤酒兄去Happy啦!

我冇Thai Airways果張呀!咁我嚟泰國玩坐business class就一定,不過我今次都係坐business class而且好"能"貴嘅𠻹!但果個機場係冇特快通道呢樣嘢㗎!

dellwtko 發表於 2018-4-11 17:52
我冇Thai Airways果張呀!咁我嚟泰國玩坐business class就一定,不過我今次都係坐business class而且好" ...

啤酒兄,在下PM個Link比閣下參考下!

個特快服務連DMK都有架,可能係有個專員企係機橋尾接閣下直出!

一陣PM比閣下

ilovetoplay 發表於 2018-4-11 17:54
啤酒兄,在下PM個Link比閣下參考下!

個特快服務連DMK都有架,可能係有個專員企係機橋尾接閣下直出!

我唔係去曼谷呀!不過如果唔係咁我都唔知有咁多人唔識填果份新入境表!

dellwtko 發表於 2018-4-11 17:58
我唔係去曼谷呀!不過如果唔係咁我都唔知有咁多人唔識填果份新入境表!

Oh Sorry Sorry!

在下誤會左曼谷DMK同BKK機場!

dellwtko 發表於 2018-4-11 16:38
唔駛打長途電話㗎!你用馬會個app,login時知你唔喺香港會轉去用手機上網login,跟住做就得喇!我去咗玩次次都係咁!

手機上網login試左唔得,啤酒兄用泰國sim卡?我而家諗,
首次登入係咪要香港,之後才可以海外用

ilovetoplay 發表於 2018-4-11 16:52
P Bangkok

在下唔賭,不過想八下!

加左個wifi電視盒,同步直播中港電視台

bangkok 發表於 2018-4-11 18:08
手機上網login試左唔得,啤酒兄用泰國sim卡?我而家諗,
首次登入係咪要香港,之後才可以海外用

應該唔駛喎!睇咗你留言,我用咗兩分鐘到買咗張七個字,我呢度訊號唔強,我用洒店wifi但應該冇分別,你login個app佢會有兩個選擇,cancal同detail,按detail就會去咗手機上網,跟住就得!

bangkok 發表於 2018-4-11 18:11
加左個wifi電視盒,同步直播中港電視台

我都有帶屋企個電視盒嚟!慣咗睇香港新聞呀!

dellwtko 發表於 2018-4-11 17:22
應該唔駛喎!睇咗你留言,我用咗兩分鐘到買咗張七個字,我呢度訊號唔強,我用洒店wifi但應該冇分別,你lo ...

點試都唔得

版主兄,我用英文版,你用中文版,你按下面果個"詳情",佢就會出個網首敎你手機上網login!

dellwtko 發表於 2018-4-11 17:41
版主兄,我用英文版,你用中文版,你按下面果個"詳情",佢就會出個網首敎你手機上網login!

試左㩒"詳情",會帶左去瀏覽器網頁版登入,不過網頁版都好,
起碼唔洗打返香港先,唔該曬啤酒兄

ilovetoplay 發表於 2018-4-11 17:19
大隊長,TXXXXM都日日返工架!

不過Ipad之嘛!閣下無睇Momo 個"拉"上傳改更表咩?

有睇呀 我仲問Mama 三角形解乜 佢話即係"Not Sure" 當場服左

dellwtko 發表於 2018-4-11 17:58

今次完全估唔到啤酒兄去左邊玩添

thanks師兄分享! 我都想試Milk! 但C又真係好大 2個大波妹既抉擇

回復 wongcwaw ##1 的帖子

牛奶

wow~~~good report
thanks share it ~~

回復 wongcwaw ##1 的帖子

女女好正,恭喜师兄

neolau25 發表於 2018-4-11 20:40
thanks師兄分享! 我都想試Milk! 但C又真係好大 2個大波妹既抉擇

C我無試過 已知係假胸 其他不詳

以食過既為基準 毛記既大波妹個人推介Milk, Dew, Junko 3選1

以上

多謝師兄指點....岩岩係第2度睇到話C無得KISS 咁唔洗諗就MILK啦!