[曼谷] 復活節芭曼兩地遊

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

都成年冇出過Report了,一來沒有什麼特別好玩地方發現或者放相上黎又怕俾人報串,所以現在要有動力去寫份Report都好難,我相信有好多師兄都明白我的感受,好,費話小講,寫今次Report主要係分享下剛剛睇完泰國車展的車模相片,今次唔算特別性感,但算樣貌標誌和影相時她們的態度很親切和友善,100Bath的入場費我覺得很值得,如果各師兄出年有機會都去做下龍友打發下時間。

今次行程頭五晚都係芭堤雅,晚晚先去Agogo跟住先落Hollywood,而呢期Sensation最值得去,囡囡質素個人感覺比B仔高幾班,
跟住四晚曼谷,都係去左C及M字頭的夜總會玩,和平時一樣冇咩特別

所有相是本人用手機拍的,沒有大師級質素,請見諒。大家的支持和鼓勵是各位師兄寫Report的動力,謝
IMG_20180406_130743.jpg IMG_20180406_130800.jpg IMG_20180406_131022.jpg IMG_20180406_134819.jpg IMG_20180406_134849.jpg IMG_20180406_135611.jpg IMG_20180406_135616.jpg IMG_20180406_140926.jpg IMG_20180406_141811.jpg IMG_20180406_142351.jpg IMG_20180406_142432.jpg IMG_20180406_143203.jpg IMG_20180406_143705.jpg IMG_20180406_144047.jpg IMG_20180406_144204.jpg IMG_20180406_144408.jpg IMG_20180406_160555.jpg
回復 pandahui ##1 的帖子

車模个个都好靚,100B入場,好底
回覆 讚好 不讚 使用道具

有冇其他更加精彩嘅囡囡報告?

車模相實唔怕報串啦師兄

BTW, 唔熟芭提雅. Sensation 係新場? Agogo?

師兄快 d 昇級 , set 高少少權限 , 出下女女相

回復 wongcwaw ##4 的帖子

是Walking Street裡面的一間Agogo,唔係新場

嘩 ! 正索到不得了 最緊要開心

回復 hkkaze ##5 的帖子

咁就要大家幫手加分點讚

回復 ccbpukimaknn ##3 的帖子

是有的,但本人文彩不好,只是單靠文字表達又不可能滿足大家,但放相上來又怕人報串,兩難噢

可以date呢d model就正lu~~~

呢D車模,有冇價呢,實在太正啦。

非常靚,巴打有冇食好野?

車模正😍😍

件件都咁正!口水流

回復 1314.ww ##13 的帖子

又未去到咁狼死問人鈎根偷泥。。。不過同D 車模合照已經好滿足了,屌西都係去桑拿或蛇尾啦

thank for sharing
ya i agree for set higher limit for read post
so less problem for other 'chings'

正喎 🚗模😍😍

師兄拍的車模都很正啊!

Sensation都係我其中一個鐘意既場,個鬼佬老闆亦好好人。
有幾次去反而比個鬼佬老闆請返飲野