[搵囡心得] 吉原熟女soapland

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

老實講,呢幾年玩靚妹仔玩到悶,所以開始玩熟女店。兩邊都玩下,各有各好玩。對上條後生女雖然有樣有波,但乜都唔得,所以最後一天去左熟女店P記。

先講明,呢種店全部女都三四十歲,網頁上女女的年齡最少要加5,未必個個接受到,各位不喜勿插。我就無所謂,細過我嘅全部都係妹妹。咁當然價錢平少少,60000 yen 2 小時。

本身諗住玩大啲,坐低問黑服可唔可以玩二輪車。黑服出去問左一輪答我唔得。
失望,叫佢照比相我睇下先。

跟手比左5張相我睇,吸引住我嘅係頭兩張,因為呢兩個係我之前幾次過來玩,甚至親身到店預約都玩唔到嘅女,今次一次過比晒我,但要我二選一,點算?

一個係AV女優愛田さん,年紀大啲,波細啲,但係呢間soapland嘅看板娘;另一個一条さん,年紀細啲,波大啲。你係我點簡?

最後我簡左一条さん,一來大波啲,二來唔洗等。十五分鐘後上房。同相九成似,係膚色黑啲多啲皺紋,最重要係有腰,唔洗食扒。

入房服待除衫,有即尺。吹吹下已經上左套,突然背住我坐左落泥。佢一路un我一路除佢。超大波,應該有E,軟淋淋好揸手。

反轉面對面再un,有車牌。再轉推車,正常位完事。

飲杯野後沖涼,浸浴。有潛望鏡,叫佢波夾腸,照做。拉左佢埋身大車,佢就一路玩腸仔。呢啲咁正唔好浪費時間,我話直接回大床,唔玩水床。

叫佢M字腳坐好比我食鮑,指插,只係噴到小小。跟手正式開波,post任轉,順利發射。

玩熟女通常可以玩得放啲,唔會憐香惜肉,不過你先要接受條女硬件差啲。
多謝報告。但細佬接受唔到
回覆 讚好 不讚 使用道具

三十幾四十仲玩到咁激 哈哈
不過人各有志 我都最鐘意去格安店抽啲大佬打

多謝師兄分享

35以下還可以接受,以上不行了

string of ching try this kind of things

絕對讚承年紀細過自己就是妹妹,可以接受日本妹40路或以下

I think  I can accept  when body shape  still available.

回復 gmsinper ##1 的帖子

謝謝師兄分享

Keep得好嘅熟女都好有吸引力
冇咁多限制,玩得放D

三十路唔一定樣衰, 睇佢keep 成點

熟女當然配君子。

gmsinper 發表於 2018-4-12 19:50
老實講,呢幾年玩靚妹仔玩到悶,所以開始玩熟女店。兩邊都玩下,各有各好玩。對上條後生女雖然有樣有波,但 ...

有時熟女真係別有一番風味

謝謝師兄分享

各花入各眼,師兄玩得開心,好事,thanks for sharing~

回復 gmsinper ##1 的帖子

多謝師兄分享

總統俱樂部呢間嘢都幾出名下。

請問有沒有提示 那一個網?

5月會去東京QQ

試吓熟女都唔錯喎

Sometimes you can learn a lot from them !