[西南地區] 求河口近況

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

下星期再次去河口
請教各師兄河口最近天氣及囡囡情況
最重要想知現在有沒有雙胞胎註場
我剛回來不久,沒見到雙胞胎,下午六點前感覺安全,六點後檔口全關。但都見有人照叫上房,我只試了一次在危險期,哈哈,叫上房快餐,吾知條女會不會生bb.越南街都有少量供應,去了觀察兩次。沒玩。
有双胞胎,
近汉京的楼梯唔好上,否则要打完湿閪囡囡阵先见到双胞胎!
係地下行到尽头先上楼梯,一上二楼左边第一间(在洗髮铺左边)就係双胞胎

聽聞呢個月18號越南城d囡囡會搬去後面的紅房子, 你去到等你確實
師兄你都去過? 建議唔好住漢京酒店
平均一星期查2次
而且係查客房凌晨十二點後,一點都有查
可以住其他酒店,在漢京酒店開間鐘點房,80元三小時, 或者開多間138全日 玩快餐ok的
不建議包囡囡住漢京
雙胞胎回來了
回復 明仔1216 ##4 的帖子

你說的是馬路對面那批新蓋的
a0915792388 發表於 2018-4-13 23:37
回復 明仔1216 ##4 的帖子

你說的是馬路對面那批新蓋的

是的,老闆他們說的

dangerousbaby 發表於 2018-4-13 07:21
我剛回來不久,沒見到雙胞胎,下午六點前感覺安全,六點後檔口全關。但都見有人照叫上房,我只試了一次在危險期,哈哈,叫上房快餐,吾知條女會不會生bb.越南街都有少量供應,去了觀察兩次。沒玩。

師兄咁勇?唔驚中招?
khnilfn 發表於 2018-4-13 10:10
有双胞胎,
近汉京的楼梯唔好上,否则要打完湿閪囡囡阵先见到双胞胎!
係地下行到尽头先上楼梯,一上二楼左边第一间(在洗髮铺左边)就係双胞胎

放心,我有大內侍衛唔驚囡囡陣
求師兄比資料去食快1餐,我好長日子無食過快餐啦
回復 小學雞1999 ##9 的帖子

師兄在河口?
狼狽不堪 發表於 2018-4-14 01:51
師兄咁勇?唔驚中招?

我講笑,係比ok捉的危險期。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 23:26