[東西、歐] 西班牙華倫西亞食羅馬尼亞正波波 只有背影照 (西班牙1)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前講過會出報告,太懶而家先寫

2月去左華倫西亞睇波順便試下鬼妹,本來在華倫西亞球場附近已經有一間,制度係入場費10元左右含一杯酒精飲料,有冇十几條女選擇,囡囡一Q大約80至100歐元,因為係下晝四五點去睇暫時冇乜人,所以睇咗10幾條女可食用度都非常高,主要係白人囡囡,黑人一兩個,其中有個黑人囡囡身材非常正!可惜全新紋身,我有少少唔鍾意!
每個囡囡過嚟介紹自己個名, 同埋錫你兩邊面同時送你食波餅, 你會有張紙仔寫低佢個名, 因為囡囡只會入嚟一次所以驚你忘記咗佢!不過同行有個fd叫咗當地朋友介紹左另外一個場, 所以只系睇下就走! 但絕對食得過

最後等當地朋友收工都一點, 一行人6個開車去到老遠, 我估大約十几公里!據說係當地最紅嘅店, 到左我覺得被老點, 可能係閒日關係又或者已經式微, 個場冷冷清清, 客人有四五座, 多數都係兩三個, 或者係個廳比較大反正覺得冇乜人, 囡囡食用度非常一般近乎低

不過坐我後邊有個俄羅斯嘅非常正, 系我杯茶樣靚身材正, 但係好似好高竇!因為第一次外國食女所以都係等當地朋友介紹點玩, 我睇真啲食用度真係太低, 我決定揾俄羅斯妹, 個場啲唔掂嘅囡囡好主動走過來, 送下秋波傾吓計, 問你係邊度黎上唔上房!望吓俄羅斯妹, 佢知你望佢但係都冇走過黎, 突然個場出現咗個好索嘅羅馬尼亞囡囡, 我朋友見我哋冇行動就叫囡囡過嚟!佢人渣下囡囡個波話俾我系真波, 叫我去馬! 又系我杯茶, 即去!
囡囡一Q 80歐元, 要另外房費10元俾個場(入場已俾10元入場費, 當地朋友俾左)
入到房只系簡單幫你洗下細佬就叫你上床等, 佢洗完就上床帶套吹, 同囡囡都系簡單英語對話, 之後就直接做, 身材几好波波好彈, 睇背影照片好似几大件, 可能我影得差, 完事我俾多10蚊貼士(當地朋友叫我服務好就俾啲),囡囡好開心又錫下你, 落樓時見一個鬼佬同條女落樓, 又系吾食得既(我覺得肥又老)!都系羅馬尼亞妹同俄羅斯妹2個得,

後記, 點解知系俄羅斯妹!? 原來同我一齊去西班牙旅遊個fd都睇中佢, 仲走去問過價, 佢表示來自俄羅斯, 但吾肯上房, 所以我fd最後無食到任何囡, 之後約定到 馬徳里 再揾囡食 (第二編再報告)

唔上房, 咁條俄羅斯女黎做乜? 金魚?
回覆 讚好 不讚 使用道具

very nice figure, bro, she looks like russian

回復 CPKELVIN ##2 的帖子

可能佢想等我過去

回復 blademouse ##3 的帖子

吾知呢? 其實有個網頁見到咋

回復 jp1234 ##1 的帖子

個俄妹咁串揀客?

華倫西亞好波

睇背影都幾唔錯。

多謝師兄報告!

本人最喜歡的就是鬼妹~感謝分享報告

回復 ket05 ##11 的帖子

下星期去芬蘭,愛沙尼亞,莫斯科,聖彼得堡,希望有野報告

回復 Fedora339 ##9 的帖子

吾知呢,我覺得吾錯,但我朋友一睇就話大件

多谢分享

謝謝師兄分享......

Good to you. Tks v much.

Looks good ching!

多謝師兄報告!

多謝師兄報告,  女女  look good wor !

interesting to know Spain condition and seem ok to play?but wonder why Ching frd no play at first place since more good rate of the gal