切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

SBooks: Game Channel18miss.com 成人用品專賣店S-Books性書教學及討論
熱門搜尋: 請稍候......
查看: 24224|留言: 84

[搵囡心得] 東京援交- Part 1 愉快的初體驗     [複製鏈接]

簽到
魄力
2490 點
魅力
1581 點
潛力
0 點
黃金
453 兩
3806127 元
發表於 2018-4-14 |顯示全部樓層 |舉報
一直都想試日本妺援交,好耐之前已經開咗PCmax 戶口(入會免費,但交友活動就要用點數),但始終人要喺東京先有得約

於是我搭飛機去東京嘅時候,諗定一落機就要試吓約女仔,先用電話寫定晒有機會用嘅談話內容,準備一到步就漁翁撒網式copy & paste咁揾女仔 ,如果揾100個,有1個回應,就已經算成功

到達東京機場,第一件事去便利店買點數卡,因為玩PCmax,睇人哋資料,發短訊,收短訊全部都要用點數

上咗機場巴士,工作就開始喇,首先搵咗最後在線嘅10位囡囡,再check清楚「裏profile」,確定囡囡有冇興趣揾sex friend,send 之前寫定嗰D「你好嗎,我啱啱學識玩PCmax」之類嘅短訊;估唔到好快已經有幾位囡囡回覆!

坐巴士時同幾位囡囡不斷短訊,有啲暈車浪。
有囡囡問我攞email想同我私聊,唔駛浪費PCmax點數
我話不如交換line?囡囡唔肯,話因為line只係同朋友用;只想用email聯絡

(之後諗番,其實同囡囡交換咗email已經算成功咗一半)

總共和3位囡囡交換咗email,我坦白同佢地講,我係香港人,囡囡們ok冇抗拒我喎

3位囡囡,各自有不同心事:

小雪:「我啱啱同男朋友分咗手,原來前男友用哂一齊儲嘅錢,現在好唔開心」
(我安慰下佢,氹下佢,叫佢唔好咁灰,可能有排傾都未入到正題)

小茜:「我啱啱轉咗工,夜晚做Girls Bar,好想快D儲夠錢可以自己搬出黎自己住」
(我答佢,我未去過Girls Bar 玩喎,不如我來揾你?)

小花:「我想找個性伴今晚做愛,你今晚得唔得閑?我想要20,000円,同埋你要俾Love Hotel鐘錢」
(!?搞掂! )

約咗小花當晚見,我check in 酒店已經傍晚,立即9秒9沖個涼出發,飯都唔食住喇!

小花約我在涉谷S字頭咖啡店會合,唔係十字路囗嗰間,係上斜路道玄坂嗰間,初時冇諗點解要行咁遠嗰間,後尾諗返,應該係因為嗰頭大把Love Hotel

涉谷上斜路段,估唔到現在咁多街案內人,要穿過他們多重攔截。有男案內人一路跟住我講嘢,我唔理。後來遇到一個大媽案內人,她竟然捉實我隻手唔放,我嚇咗一跳,嘩!使唔使咁狼呀!好似危險過新宿歌舞伎町!

甩開大媽案內人之後,小花email通知我已經到咗,話企咗喺門口,身穿白色外套

我諗起之前有師兄教路,可以先在遠處睇下囡囡掂唔掂,講真,有啲期待

去到S字頭咖啡店,但係唔見人?唔通我去錯左地方?
我email小花話到咗,但唔見佢,佢email話佢都到咗門口,仲問我嘅穿著打扮喺點

我入去咖啡店望下,冇女仔穿白色外套喎
出番來,小花出現了!

小花,幾靚,涉谷糸濃妝,似化行妝嘅黃君馨,長長眼睫毛,啡色長頭髮
白色外套,迷你裙,黑絲襪,高筒boot,靚

(後來諗番,應該係小花喺附近望到我OK才出現。我諗連埋偷睇唔係男人嘅專利。真係”莫道你在選擇人,人亦能選擇你”)

大家笑一笑,佢帶我行去情侶洒店區,我嘗試拖住佢隻手行,但行左兩步佢借D意縮手

入到洒店房,小花除衫,原來係巨乳娘,起碼有E cup,但有肚腩仔

小花唔肯一齊沖涼,要各自沖

上床,唔肯kiss,冇癮

吹兩下,進入狀態,玩咗幾個唔同體位,但小花全程仲用手遮住個口,用毛巾遮住個肚腩
小花有少肚腩,我反而覺得好食力,好好㕷

玩完各自沖涼,著番衫,大家講再見,各自離開
回頭望下,佢穿迷你裙黑絲襪boot真係好索

我未食飯好肚餓,番到車站附近食晚飯,check下email,原來小茜想約我今晚見面。我啱啱落機,又玩完一劑,要回下氣,於是改約第二日中午

小茜同樣都係要求要20,000円,似乎應該係公價
今次我問清楚:「可以kiss嗎」
小茜:「我很喜歡kiss」

今次嘅旅程,突然多咗好多節目

查看全部評分

國際版 SEX141 - 日本區 - 新囡推介

魄力
2490 點
魅力
1581 點
潛力
0 點
黃金
453 兩
3806127 元
後記:
日本援交初體驗成功,也算是一嘗心願

20,000円本番日本妹,價錢黎講,我覺得係抵玩嘅

但係冇交流,冇女友feel,冇溫馨,真係純粹齋做
雖然因為未試過,有新鮮感,但始終爭咗少少

其實風俗遊,本番是否必需?
未試過,當然想有本番
當有本番,又想要女朋友feel
不過,有得煩好過冇得煩

查看全部評分

魄力
236 點
魅力
0 點
潛力
1 點
黃金
0 兩
3282 元
師兄勁,咁都搵到食

魄力
2214 點
魅力
90 點
潛力
0 點
黃金
10 兩
98905 元
唔識日文好難玩

魄力
1048 點
魅力
89 點
潛力
2 點
黃金
13 兩
15180 元
very strong, good experience sharing

魄力
3407 點
魅力
549 點
潛力
0 點
黃金
26 兩
81489 元
利害利害!甘拜下風,有機會去東京真係要請教你如何玩這程式
私は少しだけ日本語と英語話せます

魄力
677 點
魅力
113 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
11489 元
Thanks for Sharing

魄力
817 點
魅力
34 點
潛力
13 點
黃金
4 兩
36645 元
回復 oink! ##2 的帖子

師兄你嘅分享真係羨慕死隔離
師兄日文好了得?

魄力
1216 點
魅力
153 點
潛力
0 點
黃金
45 兩
59457 元

嘩,加左價,早2年萬五就得。
(題外話)
Bit cash 其實可以係淘寶買。
有時計埋滙率只係貴幾蚊。
方便予早幾日揾女。
另外有D女會專揾Online 中的人 send msg
( 搵生意又有 搵人吹水又有 .......)
想搵女友feel 係自投羅網嘅女下手 命中率應該高啲

另外 有D.  Web 會有估惑。
疑似會揾人扮女同你 Chat, cheat你點數。(每次send msg
都計錢。)
例如 Tsudemo dot come 就一定係

補充內容 (2018-4-16 15:17):

小雪係要$$$ 唔係要安慰。😹
拿破明,拿破明。賜我無窮力量!

超級元老 [發短訊]

自由自我.逍遙自在 / 中港澳日.極上玩樂主義

百萬富翁勳章 超級元老勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 「友誼大使」勳章

魄力
20517 點
魅力
5799 點
潛力
0 點
黃金
2502 兩
17239302 元
oink! 發表於 2018-4-14 15:11
後記:
日本援交初體驗成功,也算是一嘗心願

CHING 一直以來的分享其實幫我「睇清楚了」很多事;
除了獲得新的idea,也走少了寃枉路。容我再次說聲謝謝。

二萬,幾乎已是東京本番靚妹的最低門檻,只有基本嘢屬正常。(無伏已經好好)

風俗遊,本番是否必須?
答案因人而異。
認為係開心既,可以「想做就去做」。
當覺得「爭少少」,也可以有拒絕的自由。
這才是真正的「玩得寫意」。

女朋友 feel 又係另一種玩法,在時間資源有限下,「平價援交」會比較難提供到。

魄力
1216 點
魅力
153 點
潛力
0 點
黃金
45 兩
59457 元
cyberkencyber 發表於 2018-4-14 18:04
CHING 一直以來的分享其實幫我「睇清楚了」很多事;
除了獲得新的idea,也走少了寃枉路。容我再次說聲謝 ...

以 cyber Ken 師兄 嘅功力 如果肯很玩呢條路線
相信f.o.c 絕對冇難度
拿破明,拿破明。賜我無窮力量!

超級元老 [發短訊]

自由自我.逍遙自在 / 中港澳日.極上玩樂主義

百萬富翁勳章 超級元老勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 「友誼大使」勳章

魄力
20517 點
魅力
5799 點
潛力
0 點
黃金
2502 兩
17239302 元
zxczxczxc 發表於 2018-4-14 18:25
以 cyber Ken 師兄 嘅功力 如果肯很玩呢條路線
相信f.o.c 絕對冇難度

Pc Max 係有 foc,點解我知?咪因為睇過師兄你俾我既資料囉。
其實你上都一樣可以,根本全部都係你啲女。

援交女和夜之女係有好大分別,我就比較鍾情於後者,暫時只會繼續發展自己的一貫玩法。

魄力
1884 點
魅力
634 點
潛力
0 點
黃金
250 兩
1494082 元
回復 oink! ##1 的帖子

谢谢分享

魄力
1022 點
魅力
24 點
潛力
1 點
黃金
0 兩
34274 元
師兄好野..但師兄你用呢個app洗唔洗要用好勁既日文??

魄力
11650 點
魅力
288 點
潛力
1300 點
黃金
2904 兩
4048865 元
oink! 發表於 2018-4-14 15:09
一直都想試日本妺援交,好耐之前已經開咗PCmax 戶口(入會免費,但交友活動就要用點數),但始終人要喺東京 ...

全日文溝通?
西西話既:又要威又要戴頭盔``==!

魄力
960 點
魅力
130 點
潛力
152 點
黃金
110 兩
348886 元
謝謝大哥分享。

魄力
1226 點
魅力
99 點
潛力
24 點
黃金
11 兩
62747 元
多謝師兄教路,又長知識了~thanks a lot~

魄力
1043 點
魅力
158 點
潛力
4 點
黃金
0 兩
51225 元
多謝ching實用分享, 搵次自己去東京時試下先得

魄力
11677 點
魅力
1690 點
潛力
1 點
黃金
1121 兩
382731 元
謝謝兄台分享

魄力
4869 點
魅力
1691 點
潛力
0 點
黃金
590 兩
8323626 元
發表於 2018-4-15 |顯示全部樓層 |舉報
Haha, ching is lucky to have scored so quickly
Thanks for the sharing

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2018-9-24 21:38