[曼谷] 台女按摩遭性侵

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有人話係泰國黑文化,很多按摩店只要到晚上就會變半套服務,不論男女按摩師都一樣。係咪真㗎?講笑咋下嗎?我成日去泰國聽都未聽過。

https://www.ettoday.net/news/20180414/1150382.htm

有这种事,真是难以置信呀!
的確是很匪夷所思的案子.....
好一個女人找男技師
以前聽過, 但唔知邊道有
條女唔滿意服務
回復 hungyiu ##7 的帖子

巷子的大多有問題

要就去店面的吧
AV就睇得多……

這間:
螢幕快照 2018-04-15 下午8.11.33.png

這樣講也許有點太過份,不過...
我一直覺得女生找男技師按摩這件事本來就有暗示的味道存在。
暗示什麼? 暗示:「 I don't care.」
就像我如果找女技師做純按摩,但被毛手毛腳的話,我也不會 Care

那為什麼最後女客後來又 Care 了呢?
不外乎是因為男技師「老/醜/活幹不好」,或双方對尺度認知有差異等等。

曼谷最近愈來愈多的色情按摩店裡的「服務職員」清單裡有男生了哩
,大多數是帥帥的小伴子。 不熟的店還是不要亂跑。
唔知當事人去左邊間按摩......不過而家按摩店(指表面上正骨戈種) 通常落booking戈陣會問埋你要男技師定女技師 學樓上話齋 女生找男技師本身就.......(至少我辦公室內的女生沒有一個會找男技師的) 可能該台女唔知呢D暗示問題 可能性太多啦

嗰間 tony 我都有去過,純粹朋友介紹,入到去超級簡陋 (門口無囡囡拉客,入面啲客有男有女,無乜特別),齋按腳,手勢還可以。去過一次唔會再去。反而成條街就有好多一定有味嘅按摩,企系門口啲囡囡有啲都幾得下
cola1 發表於 2018-4-15 18:48
嗰間 tony 我都有去過,純粹朋友介紹,入到去超級簡陋 (門口無囡囡拉客,入面啲客有男有女,無乜特別), ...

個人偏好D明買明賣既鋪頭 一係純正一係純邪 咁樣玩得比較安心
條女都可能有小小問題🤦🏻‍♂️

100b / hr, 有夠平宜, 齋按也不錯
wongcwaw 發表於 2018-4-15 18:52
個人偏好D明買明賣既鋪頭 一係純正一係純邪 咁樣玩得比較安心

無錯,擺明一買一賣就最好,均均真真。
回復 howardeva ##1 的帖子

台女的新聞 看看就好   87%是假的
女人找男按摩師, 我都認為有問題
所有新聞 ... 最多信 50% 好了 ...

好好地一個普通報導, 新聞佬都加野改野 ...
或者係老作
女人找男按摩師, 我都認為有問題

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 16:39