樓主: howardeva

[曼谷] 台女按摩遭性侵

我又忽發奇想,會唔會有一日發展到,唔覺意入左或入錯左某些店,按按下比人攪埋後庭花。
回復 howardeva ##1 的帖子

可能唔夠靚仔
If the news is truth then let court  judge guilty or not.
Haha,  funny new
各有各説法! 但好危險
覺得女女反應也不像被性侵,結束後還給小費!
似乎另有內情。

師兄多慮了,即便是找來 JJ 比我大的 Ladyboy,誰 On-Top 還是要溝通的,
基本上當然是以客人意願為主。
ilovejapangirl 發表於 2018-4-20 14:40
師兄多慮了,即便是找來 JJ 比我大的 Ladyboy,誰 On-Top 還是要溝通的,
基本上當然是以客人意願為主。

haha. of course.
間野100baht/hr
咁平一定有D野
我見呢間好多架妹入去按
回復 howardeva ##1 的帖子

我睇件事都幾鬼,一來個女仔事後比貼士條仔,二來條仔按緊時已經摸女仔私處,個女仔都唔投訴又唔換人,三來條仔出去羅套戴都唔走,四來要強姦一個女仔係按摩鋪咁細既地方隔音唔方好,要個女仔唔反抗唔出聲,個男仔要用幾多對手先可以做到?一隻手唔比佢出聲,一對手按住女仔對手,仲要一對手打開佢對腳,條仔係咁惡劣環境都可以成功姦到個女仔真係利害!
似有内情
條女系咪自己報假

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 04:51