各位高手,幫下小弟,當幫下各位啦

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從上次快閃壹號後,對此念念不忙,所以要做定功課,希望一有機就可以出擊 ,唔洗到時先決定浪費時間,想問有乜好介紹, 類似壹號咁嘅,環境,同服務質素 , 即係玩完唔會後悔個D,我明有時囡囡方面係要講運,但係只少個場同服務都可搭夠,我見本討論區,通常都係東方,D1,壹號,報告為主,想知有無其他好嘅?定話其實呢幾間都算好D,我有試過東方金堡,覺得服務就差少少,不過係1-2年前事,唔該曬!
回復 zpeterw ##1 的帖子

服務同女質量好兩間都試完
剩番既都難會超越
東B 平日去人少服務好番D
1仔周末去多番D女食用率好D囉
我都大半年冇去東B
過兩日去下再講

講求環境舒服可以試豪門,
講服務可以去D1,但快餐無得休息+食野
要囡囡靚就東b>東a,但貴同埋好多客 所以經理都好忙 無咩招呼 A場多熟客遊客所以感覺friendly d  但囡囡低1至2班
當然價錢都平1至2千
回復 Kanetaker ##3 的帖子

東A 遇過D 女格手
又東A 坐大廳等game子似等乞咁
已經blacklist
我諗金池好過。雖然D 女又再低一班

樹大有枯枝,無可能個個都聽話
不過感覺東A囡顏值都比以前差(可能掂既都去哂東B)
反而game長期一樣,而家都無咩mood
咁岩坐低就玩,無就算==

金池反而就真係blacklist, 食用率好低...
其實去邊間都冇問題,
最緊要係自己有雞運!

如果想要便宜又大碗
推薦金池
囡囡會靠上來給妳吃豆腐
而且也有團吹遊戲
既然什么都无主意,靠赌运气的话,就赌金池吧!反正我是这样想的…
Kanetaker 發表於 2018-4-16 14:21
講求環境舒服可以試豪門,
講服務可以去D1,但快餐無得休息+食野
要囡囡靚就東b>東a,但貴同埋好多客 所以經 ...

師兄D1係快餐場?定睇個人時間鬆唔鬆動?
定係要去到東B呢D先有得玩足一晚?
求指教
pleomax0903 發表於 2018-4-18 02:01
師兄D1係快餐場?定睇個人時間鬆唔鬆動?
定係要去到東B呢D先有得玩足一晚?
求指教

D1係浴室唔係桑拿場,上到去就係揀女之後上房
服務時間就一個鐘多小小 (2q囡囡會叫你比多500tips),做完就走人
東b,一號果d就傳統桑拿 可以浸池,焗桑拿 ,休息室食野+按摩
上完房可以去睡眠區訓/繼續係休息室hea
想问下,有无一起组队去下
Kanetaker 發表於 2018-4-18 12:20
D1係浴室唔係桑拿場,上到去就係揀女之後上房
服務時間就一個鐘多小小 (2q囡囡會叫你比多500tips),做完 ...

THANKS師兄, 好彩問清楚, 唔係就去錯左

服務同女質量好兩間都試完
剩番既都難會超越
東B 平日去人少服務好番D
1仔周末去多番D女食用率好D囉
金池有遊戲可以玩

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 13:18