DADA 騎功一流,又夠姣夠放,必定返食指數100%!

名稱: DADA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A63804-尖沙咀-兼職女郎-DADA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟向來鍾意異國囡囡,上去4台搜尋下,見到尖咀發利大廈DADA寮國妹,一來近我返工睇相見佢好正又後生,一於電話約定放工上去。去到目測DADA同廣告相差吾多,係我杯茶立即入閘,DADA樣子清純,一對35C波吾大吾細岩岩好,身材好fit,大家傾得好投契,比到我女朋友感覺,跟住DADA已經好主動攬攬摷摷,伸手入小弟度話要摸下,我當然好大方比佢摸啦。* ^2 {3 `& F1 h& L0 x: \# n2 u1 S+ F

+ _3 _1 j7 Z( ^0 j: N跟住DADA除晒我d衫一齊入去浴室鴛鴦戲水,DADA好似好餓咁喎,入到去波推,水中簫,波波夾腸仔樣樣都做齊,DADA侍浴好有心機,小弟弟比佢搞到一早硬鳩晒、上床再玩過,DADA幫我抺乾身先出去,我梗係搜下DADA身先啦。
& z% s# ^+ U7 E  y  U9 V! V, ~# j* S" |* e& I
到DADA做既時候好認真,鍚晒我全身,由耳仔、嘴仔到Lin Lin咁鍚落去,奶袋袋、啜蛋蛋,緊接環保深喉吹奏,呢個時候,爽到冇朋友啦,添加淫眼神交流,真係好舒服,DADA仲未夠喉,吹簫就吹了差唔多5分鐘,跟住托高我雙腳做埋獨龍鑽中鑽,鑽到C眼開花,多次比DADA攻擊下,我軍宣佈暫時投降。  i, D3 {& [' P* `5 p9 t# z
) U' g) t" t! t, j( r  s
即刻上套男上,一Q直插入洞DADA叫左一聲跟住話"好舒服"我淨係feel倒佢妹妹好窄,窄西難求又多水,插得好爽佢亦叫得好利害,我就話番比佢聽尋晚我熬左一夜既情況,混身欲火,再換女上DADA騎工出色,大大力係咁un,un左陣再轉狗仔式,DADA pat pat好好肉推到啪啪聲,推左一陣但我小弟弟仍然像鋼鐵般硬,最後抽出DADA幫我環保口爆,吹多兩分鐘就爆晒入佢口裡面,仲不斷啜個龜頭接收精子,呢一刻我已投降冇得還擊,果種感覺正到不能形容,DADA清潔完事後浴做足,比家用閃人。
: L8 G0 e6 t3 C4 r6 e( c9 \
0 T$ s. y0 }0 v) y2 f8 o9 s
回復 AppleCream ##1 的帖子. I$ I; O1 v& e3 Z! j3 [& p
! r. Q+ S- I, W
天使面孔,魔鬼身材
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享

身材正,一試無妨

好誘人,要去試試

禾刀巧想即刻去試!!!

回復 AppleCream ##1 的帖子
- p: o7 _% A6 P$ I) H0 f5 u/ Q0 D  K1 [
波濤洶湧...好吸引

等我都要去試下先得

咁好服務...一定支持

, v$ s, E: C0 c( ^" H5 [+ G* j  b* A' C; ]" I  g2 w4 j. s
大波靚女 - 我啱呀

咁正一定要支持啦

回復 AppleCream ##1 的帖子+ }+ }% x6 s) D" V4 b

+ v9 C; B: r9 l精彩好貼

恭喜師兄食到好野

, z& }% e! F9 ]- B& {9 p) G" }4 h$ X9 A9 A
甘好玩 身心舒服...值得一試

好似唔錯, 行開試試先

回復 AppleCream ##1 的帖子9 E5 e# I9 Y3 P5 q- l! `

- C0 w7 I( n, g; E8 m睇落好正喎!

甘正真系...蠢蠢欲動

回復 AppleCream ##1 的帖子: B5 {8 ]  S: n/ D! ]

6 p# R9 q8 ?/ B9 R7 U4 d9 m好玩...另人想入非非

身材激凸,好正!

好正