[中國內地] ●●H●●【新女來襲】(莞式) H.嫩口娜娜 嫩鮑多水多汁

簽到
名稱: 莞式 H.嫩口娜娜
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A71016-尖沙咀-美少女-莞式H.嫩口娜娜.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

H.嫩口娜娜 皮膚白淨.瘦底身材.青春嫩口
爆正嫩鮑.多.強爆Eat之棒
只有你想不到的惊喜.仲唔快D打电话比我地?
女友情人.調情feel一流.床上佳品.超值推介

微信图片_20180416151746.jpg 微信图片_20180416151742.jpg

H.嫩口娜娜.嫩鮑多水多汁.啱曬我既口味!
入閘時.囡囡企係我面前.眼前一亮.瘦底吸手波.性感斯文.夠性感好嫩口.
我好撚中意.囡囡服務真係做足100分.沖涼時自己試完水溫先幫我沖涼.
仔細沖涼.幫我波推.好舒服.佢玩下我碌鳩.上床玩好主動.全程挑逗誘惑.
激情遊戲,漫遊全身,含吹奶啜,錫我linlin,一路直落啜袋底,令我鳩硬似鐵,
其實有d想叫佢吹爆既衝動,騎馬騎好high.簡直野馬一隻咁.叫聲真叫得出力.
淨係聽佢把聲都已經好難頂得順.男上隨著濕滑隧道.一路頂直到花心.
叫淫聲吸引住細佬條性神經線.搞到我愈屌愈猛.點知佢下面仲鬱鬱下.
比佢妹妹夾左幾下細佬就頂唔住出野.事後幫我除dom. .真係溫馨纏綿!
事後服務周到.好細心.值得番啅!

微信图片_20180416151732.jpg 微信图片_20180416151728.jpg

奶波推  正啊
多謝師兄分享
回復 nypdqqa ##1 的帖子

白淨瘦底波大鮑嫩水多。
多謝師兄分享
人靚身材好,服務又週到,very good.
回復 nypdqqa ##1 的帖子

多谢分享
好吸引好性感
Beautiful Girl
感謝支持

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 17:47