[囡囡推介] 90 高挑翻版徐子珊,眼大好精靈,天生淫娃格,羞嗒嗒,一對大車頭燈凸出黎漲卜卜,絲襪長腿誘惑,多水又多汁,羞嗒嗒,正

簽到
名稱: 90 高挑翻版徐子珊
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A69566-深水埗-一樓一-90高挑翻版徐子珊.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

90 高挑翻版徐子珊,樣貌:眼大大好精靈, 天生淫娃格...仲有少少天真,身材:堅39E真波皮膚白白,有少少BABY FIT,技術:深喉吹奏,中級水準,食相頭,身型都值回票價.小型收音機,服務:無吹鐘,無黑面,無ky,羞嗒嗒嘅女友feel,佢第一眼睇來好sexy又淫, 眼大大好精靈, 天生淫娃格,5'7高, 39E堅挺大波, 真材實料, 仲要係粉紅的, 有靚股,皮膚滑滑, 入房先去教水沖涼, 一齊沖, 好仔細,佢邊錫lin邊玩自摸西,跟住就開始含,洗J做得好nice十分享受呢個動作,一邊吹我彎腰一邊玩對波,吹得好落力,吹得雪雪聲拖出去會發出{波}一聲然後橫吹下吹索蛋玩齊嗮,再夾夾腸屌下對波,正到不得了,床上調情功夫做得好到位,做完浴室服務翻到上床,唔會急住做其它服務而喺攬住我,喺咁撩我條野,做完漫遊之後,做環保吹嘅時候同其她囡囡做法有D同,並唔係跪喺我兩腿之間做,而喺將個八月十五對住我做深喉吹奏,邊幫我吹我就邊玩佢細妹,玩到出水冇KY,男上先,佢表現仲熱情如火, 佢抱得我好緊,下面好窄,天然水,風騷入骨, 跟住開始大車特車, 再換女上試騎功, 條隧道超窄, 隊得好入,我向上反隊, 囡囡呻吟叫床, 我揸波推佢pat pat加快速度,視覺一流,俾佢un多兩un, 子彈興奮中飛出來, 最終女上出嘢結束戰鬥 !
Thank you for share
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享翻版徐子珊報告

good report!!!

多謝師兄分享

回復 onelive ##1 的帖子

身材誘人