[囡囡推介] 高挑巨乳39F學生妹欣欣,招呼好,態度佳,服務多元化 ,口技一流,籤籤幼腰,緊窄鮮鮑,極有女友Feel,首选食用。

簽到
名稱: 高挑巨乳學生妹欣欣
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A64044-深水埗-一樓一-高挑巨乳學生妹欣欣.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

高挑巨乳學生妹欣欣對大波真係正無朋友,男人見到實會波不離手,加上佢好好笑容,樣貌絕對順眼,幅身材吸引到我,入到房,睇到呆左陣,被佢拉入去床上,好熱情咁招待我,好主動摷我,幫我除衫沖涼,好細心幫我洗,侍浴有磨奶揸鳩,洗到細佬都硬晒,好溫柔既手撫摸住我既身體,從上到下,浴缸浸浴時,水中波波黎磨我body,爽,搞到細佬醒神晒,煙霧離漫既環境仲有埋水中簫,氣氛一流,好招呼~~!真係好正,洗得我好鬼乾淨先上床,抹乾身,囡囡就推我落床,表現出熱情如火,一開始話俾驚喜我用雙手抓住我小弟弟,舔了舔嘴唇,摩打利全身奶啜錫,將小弟弟左放入口中,用舌頭輕輕繞著龜頭,頭一上一下既擺動著,AV式頂級環保吹,吹功超佳,全程深吞熱棒,仲係唔叫唔停,眼神不斷交流,充滿戰鬥格感覺,上套戲玉,女上男下,好緊好緊好濕好濕,大M字腿快速度扭動條腰狂搖,睇住對36E大波搖搖下,大奶動盪,不停咁抽水摸住對波,狗仔式,有肉好推,啪啪聲,最後男上女下,不斷插插插,死忍住,感覺到佢妹妹既肌肉抽搐緊,細佬好快就投降,完事後一齊去沖涼,傾下計俾家用先走
多謝師兄分享欣欣報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

good report!!!

Great , thanks for big balls

多謝CHING分享

性福插到爽   

多謝師兄分享