[賽後報告] 2018年 新手探路之 越式KTV: 1127

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早幾個月前去左 胡志明其中一個最出名既越式KTV: 1127 又名 Fortune Hotel II

地扯: 1127 Tran Hung Dao Str., Ward 5, Dist. 5, Ho Chi Minh City 700000, Vietnam

Mark底左收費大概(美金):

房費 (叫色酒可免)
$13.2 (30萬盾)

啤酒
$3 (7萬盾)

色酒 JW (買二送一)
$75

果盤小食 (最少要叫一盤)
$7.9 (18 萬盾)

媽咪小費 (只比一次)
$22 (50萬盾)

囡囡小費
$22 陪坐 (50萬盾)

服務生小費
(幾多個入過黎都係呢個數)
$22 (50萬盾)

囡囡都幾難帶走 要係咁氹 係咁溝 先有機會夜晚黎你間hotel搵你
我地7個人一齊去 一人一條女
初頭7條女都話可以過夜
最後只有3條女 夜晚收工 (11點後) 黎hotel 過夜 (仲要比usd $150-$200)
感覺都幾高竇 真係有錢都唔賺咁:L

附上囡囡相一張 (from her WE7)

登錄/註冊後可看大圖
回復 KONG2431 ##1 的帖子

囡囡都唔錯
回覆 讚好 不讚 使用道具

而家有錢都冇得吊?又要溝又要氹,呢種玩法唔係人人都岩

囡囡都叫高質喇~

去ktv 班仲要溝,咁去 ktv 做乜呢 徐非你呢批女系唔出枱,你就真系要溝啦。過夜 150 到 200美元有咁平? 2016 過夜 己 200 美元,2017 升到250 美元,2018 落返 2016 價位 Fortune 以呢隻股只會升,唔會落。

nice girl. thanks bro

仲平過舊年?有冇可能啊?

回復 KONG2431 ##1 的帖子

囡囡吾錯,但要媾就免了

感謝分享~妹真的是很甜美

如果系甘都唔算便窝

茵茵不錯歐

唔係點樣吊高黎賣

多謝分享

好质数

多謝師兄報告..女女係幾好既但我俾錢仲要溝....就不了

austinpower 發表於 2018-4-17 04:19
去ktv 班仲要溝,咁去 ktv 做乜呢 徐非你呢批女系唔出枱,你就真系要溝啦。過夜 150 到 200美元 ...

都有聽過啲其他KTV 囡囡講,好多KTV 都係短鐘錶$100,過夜總會200,唔知係咪公價呢,當然CATWALK 嗰啲要$300除外啦.....
會唔會係而家多咗KTV 競爭大咗就唔知啦....但最近都有都聽有囡囡去台灣,大陸,馬來西亞,新加坡KTV打工,人工好啲咁喎....唔知係咪呢個原因呢

luvsupernatural 發表於 2018-4-17 21:25
都有聽過啲其他KTV 囡囡講,好多KTV 都係短鐘錶$100,過夜總會200,唔知係咪公價呢,當然CATWALK 嗰啲要$300 ...

無乜公價,只要有人肯比就會不斷漲。於家重有D場短鐘 200 萬到 250萬 (87 到 110 美元) 過夜 300萬到 350萬 (130 到 $150美元). 但己越來越多店過夜己到 400萬(175 美元). 有D己升到 550萬 到 600萬 (250 到 263 美元)。Catwalk 更加唔洗講 300美元 (680萬).

1127 平左我無法 confirm. 己近二年無去,但4個月前都系 550萬過夜。

女去外國做K女都唔系近年。二年前在 1127 有個相好去星加坡做K女。都唔系搵好多錢目的都係想搵機會嫁出國.

謝分享

Thanks For Sharing

妹真的是很甜美