[曼谷] 圖圖圖,資訊,冒險,報告,咩都有(中)(多字)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

曼谷: 蝴蝶蘭- 單兵探險記 THE EASE 7eaven - 路邊搭訕學生妹-抓龍筋後感-中
         OUT CALL MASSAGE巨乳- 2000B過夜-歐聯按摩夜- 蛇美-MOMO 報告-下

去左較多地方,一次過打晒有D累,咁我就分埋中及下出個遊記. 我平時個習慣都係鐘意四圍行下,抽D時間試下新野.有好有壞都係人生既經驗.

4月2日  旁晚由芭提雅回到曼谷,正式展開3日既曼谷單兵9遊記.(但要講下,芭提雅3日7Q,其實我戰鬥力已經得番一半到.)已經有疲態

第一晚食完飯,落大9屎,原本打算去蛇美,但我諗都好多師兄係蛇美避難,咁就費是去.落大雨,我行去都好論盡.咁就慢慢行番酒店,點知愈落愈大,點都要搵間鋪頂一頂先得,
咁岩當時就係蝴蝶蘭附近.(原本今個TRIP無諗過去蝴蝶蘭,因為曾經睇過某師兄的POST,有間係類似做法,但後生好多,顏值高D既.諗住試.點知我搵左一日都搵唔番個POST,自己又唔記得SAVE低.)怪自己無做足功課,搵到既師兄麻煩介紹番.下次試
最後入左蝴蝶蘭整個120分鐘避狗屎.
IMG_9510.jpg IMG_9512.jpg

樣唔講,老手知咩事,新手都唔會想去.總體服務依舊,認真,超桌.成身洗到乾淨晒.又加番D能量值.

完左出黎真係停晒雨,時間岩岩好,買D野食就番酒店訓.

DAY 2  今日其中一個目標係飛機場.之前出個POST問過大家意見,
咁都想去試一試睇下咩環境既.因為之前都遇過好野.我覺得有機會搵到好野既.
反正人生短暫,咩都試下.不過今次D運就認真麻麻了.
開始 係2間鋪到周旋, THE EASE 7eaven ,1 SOCIETY .2間鋪地理位置都可以接受,不過都係要BOOKING.
1 SOCIETY D相真係靚(雖然無樣),同埋有師兄試過. 不過飛機妹想搵有波既,咁就揀左另一間THE EASE 7eaven

去到門口真係嚇親,咁0樣,心諗會唔會溶左我.
但一場黎到,又開晒POST問意見,縮沙好衰仔姐,同埋想睇下當地人咩玩法.結果冷靜下,照上.
我BK左3點,到樓下個時2點3,咁我就周圍行下.發現左D唔錯既鋪.(後面再介紹)
上到去,有個女仔開門,樣都OK.收貨
問我飲唔飲水.我話NO,BK左3點.咁佢就通知條女.
其實入到去又唔係話好差,好過大陸好多場,不過咁既價錢咪再搞
2300B 70分鐘  手作算好貴了.
IMG_9662.jpg IMG_9664.jpg
技師出現,都OK,身材唔錯.不過石頭波,好Q硬
全裸,企缸一齊沖涼,無乜2句.
佢話本地同日本客佔大多數.平時都好少客.自己係兼職,唔知咩証黎BKK幾個月又番去. 外奴.
正式流程,咩都9黎,又唔識按,又無調情,明顯無教過.結果我就係到發白日夢咁完左.完左即走落到樓睇睇錶 全程過左35分鐘,
夠竟我做左咩?,咁就晒左我1Q.仲有說好的70分鐘呢.自己冷笑左2野就離開.

插曲:我BK左3點,到樓下個時2點3,咁我就周圍行下.發現左D唔錯既鋪

印象中附近周圍都見到呢個LOGO
原來間BAR係呢到.呢間鋪有LIVE BAND,食正餐,有機會一試
IMG_9628.JPG IMG_9629.JPG

另外一間風格獨特,好吸引我既裝修.應該係食燒肉
IMG_9655.jpg IMG_9643.jpg IMG_9650.jpg IMG_9680.jpg IMG_9683.jpg

個裝修都幾有特色,下次有時間我會試下.(最後問左係晚上6點先開)

仲有一個小插曲,我係2點半左右到呢間餐廳,佢門口坐左個學生妹,著住校服,個樣好可愛.咁我見間鋪未開,就搵話題聊下佢.問佢幾時開,佢都唔知,原來咁岩係到等人,跟住跑開左.原來係跑去幫我問食焦

良家加學生妹都算,仲要可愛又helpful,大家話係咪要溝先.咁就講多陣,問佢拎LINE.最後成功左,不過而家有男朋友,要好好努力下.

所以話又唔算無收獲,都唔知好運定無運.

跟住去左抓龍筋
點解會去?我都唔知 諗住試下.咁之前V7搵左間係附近就去試下.
2200B 60 MINS  2400B 90 MINS 咁上下
IMG_9542.jpg IMG_9533.jpg
場地都唔差,都幾舒服,不過無得同D大場比.時間問題要左60MINS
正唔正宗我係唔清楚既,得今次經驗.
技師30歲左右,帶埋口罩,手法都到位.
特別介紹下呢個三角柱體的東西.學名唔知.你就係僕係個三角柱體上面,呢舊野頂住你個肚.為左較容易理解,可以想像為doggy style.然後佢係後面拉/按你睪丸D筋.唔怪得要帶口罩

同我睇片,訓係到按既既有少少出入,可能年代唔同,演化左少少野.或者我睇片係好初步,無睇晒.

完左之後,睪丸有少少庝,好似瘀左既感覺,再諗一諗我做咩要試?又發白日夢咁.

其實已經有少少痛,不過又想睇下同之前有咩分別,咁就叫左個簡單D既服務試下先.

-OUT CALL MASSAGE 巨乳妹

圖圖圖,資訊,冒險,報告,咩都有(下)待續...

再等你巨乳妹
回覆 讚好 不讚 使用道具

實扑C兄有心包膠。C兄 not only took one for the team, you took a few.  

謝謝分享..期待下集!

真的用心報告、多謝分享

waiting for the further report thanks for sharing

回復 bbqjoe ##1 的帖子

Thanks for sharing.. look forward to the next report!

2300既手作仔,就真係幾貴。

這胸型不錯!!

man... cant wait for the next report

幾好吸引人

回復 bbqjoe ##1 的帖子

樓主想溝學生妺!你一定仲好後生喇!呢個念頭,我廿幾年前已經打诮咗,唔駛諗喇!哈哈哈!

學生妹正~

支持單兵報告

蝴蝶蘭真喺未試過

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

thanks ching venture for the team!

wish you good luck with the student girl 555

if you happen to go out with the student girl, must report back!

十分欣賞師兄冒險精神!
比較喜歡街上嫹女感覺十分過癮過癮👍👍👍

bbqjoe 發表於 2018-4-17 03:05
曼谷: 蝴蝶蘭- 單兵探險記 THE EASE 7eaven - 路邊搭訕學生妹-抓龍筋後感-中
         OUT CALL MASSAGE巨 ...

等你下集好野