新女越南妹Eva一個字「掂」係今期必食之選,真係食過翻...

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 Qwertyasd 於 2018-4-17 15:49 編輯 + Q1 d* \0 A. \1 C9 a$ ~
$ `, }& w' I) \% e
                             今日喺尖沙咀同老友飲完茶無無聊又唔想咁快返屋企,咁咪撳上四台睇下附近有咩好嘢食先!見到發利大廈有個新到嘅越南妹Eva,人又靚又青春,靚到惹人犯罪嗰種 ,預約從速,拿拿臨打去book定Eva先,費事上到去摸門釘要排隊等,上到去見到Eva真人,靚到出汁 ,身材Fit到漏 ,Eva擁有一副完美身軀,完全冇半點多餘肥肉,加埋一條小蠻腰同堅挺波波,令人深深著迷,真係好誘人,正常男人見到都起旗致敬 ,跟住入去大家除衫沖涼,Eva好細心無偷懶,侍浴時用佢對波幫我搽梘液,然後用對波乳喺我既身體上上下下咁 Body Massage,皮膚好滑溜、波波柔軟兼彈手,一路推一路令我慾火上腦,仲有水中簫,成條細佬比佢吞曬入口,深喉好有feel,望實你係咁吹,吹到大佬腳仔都軟埋,而細佬就硬一硬,之後叫停抹身,返上床燈光調暗少少,好有情調,Eva先幫我DUP骨,我就閉目養神,佢嘅DUP骨功夫都唔差,穴位準,起手有力,每個位置都照僱到,細心有質素,難得咁靚女又咁好骨技,DUP完我全身都好舒服!之後Eva就喺我耳仔又奶又吹氣又喘氣,夠淫蕩夠姣夠放夠挑逗,漫遊功力十足,錫耳仔,啜lin,啜蛋蛋,奶袋啜棍,遊蕩我身上每寸肌膚,又環保吹,打轉吸啜,連續深喉直頂喉嚨,吹到我細佬一柱擎天細佬差d投降,Eva好主動上套騎上嚟策騎,佢好努力係咁UN,一邊車一邊UN到我非常舒服,係呢D氣氛下,咁好玩緊係換個推車,pat pat又圓又有肉,隻鮑魚又窄多水又多汁,好好推,插到啪啪聲,跟住再換個姿勢男上女下,Eva不停咁大聲淫叫,佢把聲鬼死咁簫魂,好快令到我失去理智,跟住大大力最後衝刺,瘋狂插了一陣之後就爆發一射千里,兩個人都好爽。休息一陣後再為我侍浴,Eva態度真係要讚一讚 !簡直係回味無窮。
  T9 a3 p" ?. U7 l, {; T+ S                         20c145.jpg
性感美女, 無可抗拒
回覆 讚好 不讚 使用道具

又靓又大波……必吃

回復 Qwertyasd ##1 的帖子
  T+ _  n" e. ~& ^
  q% {6 E- m4 \4 p  G* S多謝師兄分享報告

回復 Qwertyasd ##1 的帖子2 A+ B* W7 |5 _& l" j
" l' i/ d" Y% H  h3 D9 [) x
內容豐富,大開眼界!

回復 Qwertyasd ##1 的帖子3 T' h* V( P0 z/ O# K# F

* e4 d* \6 y) }0 f  B5 S天使面孔,魔鬼身材

回復 Qwertyasd ##1 的帖子" |% f0 l/ F9 y' D) S( c5 t

$ K4 j: E! D( c7 t波濤洶湧...好吸引

回復 Qwertyasd ##1 的帖子/ W8 Y" j6 g5 q) r

1 N3 x3 A/ w7 [0 V2 |甘好玩 身心舒服...值得一試

1 a  O' I9 T/ L, v' M
* u1 w0 L+ b* f真系乾柴遇到烈火爽到無朋友

回復 Qwertyasd ##1 的帖子7 Q' H+ d; |# Z* ]3 W' s
* d" X( c8 w# g
大波靚女 - 我啱呀

- N+ o) q- ^9 x# x2 x8 |+ n1 e: x. c+ p3 a) A3 e
Body figure looks slim and nice

咁正一定要支持啦

令女

性感誘人, 極度吸引

甘正真系...蠢蠢欲動

淫蕩巨乳,見到都硬晒

個樣幾姣,應是淫娃一類,我鍾意呀 !

係男人都想執佢一劑

靚女一定要支持啦

睇到我流晒口水!