囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖

簽到
名稱: 兼職混血兒
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A69750-荃灣-兼職女郎-兼職混血兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

識得食梗係要搵D淫賤,大食貨式嘅囡囡開餐啦,今期去荃湾洗樓,見有唔少貨可食,搵個囡囡降吓火,約巨乳美女兼職混血兒,入到去成個女朋友咁同我激情擁抱,搓搓佢對大車燈先,彈手得黎又軟熟,兼職混血兒主動同我脫得光光,搓兩吓波就去洗鳩,搽D沐浴露後就前後波推,大波煎腸,吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲,非常悅耳,之後上床按摩,開背有功架,先由頸部開始按,由上至下,穴位唔錯,力水足,感覺到佢嘅力度可以滲透到我酸緊位置,所以我覺得都ok,到推油,手掌手掙並用,認真又用力,慢慢深入推進,幫我解決腰酸背痛,訓落床,囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,上套開波,女女主動騎上來,騎乘時速度一流,快上快落,騎功了得,騎至佢波濤起伏,換位即刻分開佢雙美腿後,支棍長驅直插,經過數十次狂轟後,佢瘋狂大叫,配合得好撚激情,最後梗係抱囡囡對鏡狗仔式,插到佢西水長流,啪啪聲反應強烈,每抽插一下就叫一下,真係好撚爽,最後狂衝猛攻,囡囡收晒陰肌,都敵唔住我支金剛捧,終於打個冷振,爆破成功,將幾億精兵發射晒。兼職混血兒質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks a lot for sharing

回復 YOUNGHK ##1 的帖子4 l$ T- I4 }4 d. ?

$ _2 ~" |. {) ^  dThanks for sharing

扑番鑊咁先

Nice ass.....

多謝師兄分享

Very nice! Thanks you for share brother!

回復 YOUNGHK ##1 的帖子4 D* Q: ~" ~' ]$ ^  q  h3 j
! W$ s, h$ j! r- |& _, F
謝謝無私的分享確實夠味

多謝分享

多謝分享。

多謝師兄用心分享,女女好正

恭喜師兄食到好野  !!!!

deep thank to the issuer

回復 YOUNGHK ##1 的帖子
* p# F0 P* A; G' B/ }. q3 I( x0 F' {1 Q0 K2 E7 t) d2 z, T2 w
多谢师兄分享

多謝CHING分享

个背影咁靓。

厉害                                                

好爽快的爱爱啊

多謝師兄分享!