[中國內地] ((FS211)) 新到火辣辣!! 堅索36C+瘦底蛇腰靚女、讓我食慾大增

名稱: FS211
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A70997-尖沙咀-美少女-FS211.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

211 1.jpg 211 5.jpg 211 2.jpg 211 6.jpg

準時到,要等兩分鐘左右,一開門見到個靚女,5'5" FIT晒我身型,先來個愛的抱抱36C波波壓住我真係冇得頂,good!!關門之後佢報鍾然後同我除衫,褲之後手拖手去沖涼,其間仲有水簫,佢係我下面係咁吮~奶~又用手指R R下真係好過癮,然後上到床再黎環保吹,佢搞到我好鬼舒服。輪到正場沙沙先幫我帶套,望住佢個甜美靚樣真係特別起勁!! 全程男上女下跟住出嘢,囡囡全程都非常好笑容,事後仲吹多左陣水先走......爽呀 !!!

FS老字號信心之選, 正幼幼,靚姐姐,大波好身材,
包羅萬有,全部經過精挑細選,聽教聽話
無論你係舊客戶還是新老闆,一樣無任歡迎,盡力為你服務

溫馨提示: 每一節足45-50分鐘,絕不掉包,你的意見,就是我們進步的動力

211 7.jpg 211 8.jpg 211 4.jpg 211 3.jpg
Beautiful Girl
瘦底大波妹
瘦底蛇腰靚女
好吸引好性感

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:39