兼職俏佳人發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,換番第二個姿勢,眼見鮮嫩鮑魚,開炮曳曳時嘅淫聲真實到爆,天然水大量供應

名稱: 兼職俏佳人
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A69611-深水埗-兼職女郎-兼職俏佳人.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

食君之祿,擔君之鳩,有錢使得囡推磨,睇中咗深水埗區兼職俏佳人好耐,人紅難約,約到囖,當然要同佢要番十式八式啦,等大家羨慕吓至得。姣妹兼職俏佳人,鵝蛋面型勁靚,對大波夠正,精靈而水汪汪嘅眼晴,加上好好笑容,薄薄誘惑紅唇,梗係入閘啦!實話實說,兼職俏佳人對D級奶好正,亦唔執輸抽水,手感軟滑又彈手,沖涼幫我洗擦全身,仲玩埋夾腸仔,夾到我死去活來,水中簫都有,慢慢咁上下吹奏,新女之中算係唔話得。床上,服侍我趴低,先來按摩推油,開背有力有手勢,功架十足,技術好掂,慢慢按摩埋全身,推油真係推得好好,好用心去為我推鬆全身,成個人真係舒服曬,推埋前列腺,手勢一樣咁掂,掂到無心享受。跟手漫遊到我典床典蓆,上套吸啜進攻细佬,舒服到我打冷震,拿拿臨笠安全帽入正題,女上狂坐我一輪,兼職俏佳人發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,換番第二個姿勢,眼見鮮嫩鮑魚,開炮曳曳時嘅淫聲真實到爆,天然水大量供應,暖笠笠又濕潤嘅感覺,女神拗腰夾腳縮陰呢D真反應呃唔到人,拉士轉身對住塊鏡;企喺兼職俏佳人後面抽插啦,白滑大蘿友好好推,加上佢D嬌嗲呻吟聲,聽到我如痴如醉,加倍力度向前推進,啪啪啪,隊到瘋狂爆射,真係好撚正呀。兼職俏佳人服務頂班,想食就要快,手快有手慢有排等。
# U+ f" [& K3 X
幾吸引囡囡
回覆 讚好 不讚 使用道具

肥仔旺 發表於 2018-4-18 17:36 2 V3 s/ r0 @0 R6 T: \% z: q, Y
食君之祿,擔君之鳩,有錢使得囡推磨,睇中咗深水埗區兼職俏佳人好耐,人紅難約,約到囖,當然要同佢要番十 ...

0 R* j: m1 L3 N. O6 n8 `& N幾好

夠淫賤

Body figure looks so nice

回復 肥仔旺 ##1 的帖子
" e) J" h7 K3 D8 s9 G2 R
4 }% i0 M3 @/ A' Q& |& \4 m0 cThanks for sharing.

唔錯!

多謝分享。

Paulsiu69 發表於 2018-5-9 08:32
0 i) V& [6 L  b9 e3 y3 R1 X多謝分享。
8 |2 |$ a0 u* Z# G: q+ h; \
谢谢分享

多謝師兄分享報告