[新兵問路] 神奇女俠 戰神 Paradise Jinny 玉照

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問有冇師兄 有 jinny 嘅照片 因為間唔中 都有ching介紹佢 但係上佢哋個網站個樣就封實哂 泥緊五月過去 都想試下搵佢 過兩招。
另外如果 雙飛嘅話 知否 佢配邊一位女女 最合適?
jinny的照片之前已經有師兄分享過
搜索一下找找看吧

送道傳送門比你 唔洗多謝 平時我多數只會答:答案在谷歌......

傳送
戰神係食技術 靚唔靚就..CHING唔好抱太大期望
eddie1982 發表於 2018-4-18 21:17
請問有冇師兄 有 jinny 嘅照片 因為間唔中 都有ching介紹佢 但係上佢哋個網站個樣就封實哂 泥緊五月過去 都想試下搵佢 過兩招。

樓主唔係新手咁能懶!
回復 eddie1982 ##1 的帖子

識玩
有無wechat可以提供,唔該各位師兄
一個戰神都唔夠您抽?佩服!
bze 發表於 2018-4-19 18:31
一個戰神都唔夠您抽?佩服!

可能佢都係戰神
eddie1982 發表於 2018-4-18 20:17

比個提示c兄,除左胸奴隊長個傳送門,仲有兩個主題有相的
kinming 發表於 2018-4-19 18:37
可能佢都係戰神

我並非戰神 亦非有特異功能.
只係我有一個諗法……既然咁多師兄话jinny係淫娃,咁我如果搵多一條女搞3p ,而過程入面,我淨係搞另一條女 如果佢真係淫底嘅話,應該忍唔住係咁嚟纏繞我。 咁個場面同氣氛 系米會好過癮呢。
我呢個諗法各位見多識廣嘅師兄有冇乜嘢意見呢。

兄弟保重身体,
eddie1982 發表於 2018-4-19 22:03
我並非戰神 亦非有特異功能.
只係我有一個諗法……既然咁多師兄话jinny係淫娃,咁我如果搵多一條女搞3p  ...

你想法夠正確,
3p時她会点,
我觉得找个刚好相反的,
幼齒怕羞型,你主攻幼齿她。
稻草狗 發表於 2018-4-21 15:46

兄弟保重身体,

Ching 吾冼o甘擔心,  我話哂糸幫親果個, 佢吾會投訴我吾出野掛 ?!
alex008 發表於 2018-4-21 16:07
你想法夠正確,
3p時她会点,
我觉得找个刚好相反的,

關鍵系可否搵到個幼齿或鄰家糸而又顏值ok, 因如果Jinny顏值吾得,希望另一個補番數.

P.S.  好多 Ching report 話 Jinny顏值吾得, (所以我出尼個post睇下有冇近照參考下)
版主大人同 wongcwaw大師兄 傳左相比我, 同比左Tips我.  但我只搵到2幅相.....其實系同一幅, 只不過有幅被點左睛.  而按相片計, Jinny 吾算太差, 只系中女feel D. 不過現場真人見到先知.

一切隨緣 - 希望有驚喜.
eddie1982 發表於 2018-4-21 16:39
關鍵系可否搵到個幼齿或鄰家糸而又顏值ok, 因如果Jinny顏值吾得,希望另一個補番數.

P.S.  好多 Ching re ...
版主大人同 wongcwaw大師兄 傳左相比我

呢句會令其他人有少誤會,我並沒有傳到相。

再比多少少貼士c兄你,部份真人相晌回覆內...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 19:56