[囡囡推介] 高挑翻版周丽淇 ,白滑真波,毒龍,深鑽,功夫利害,水啸,冰火,口爆颜射,夠淫夠姣,多毛多汁多緊窄好砌,廿四味皆能

名稱: 翻版周丽淇
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A69476-深水埗-一樓一-翻版周丽淇.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

記得上星期睇過有位師兄話有位囡囡相頭幾好,貌似翻版周丽淇 ,上到去打開門見到佢似呀,我就同佢講我想DUP+全套就入房沖涼了沖完涼後佢就叫我趴係床度幫我裸DUP,佢赤條條地坐上身上度,我身體完全FEEL到佢屎忽架柔軟彈性同溫度,佢DUP骨手藝我自己覺得幾好幾有力按架位置都算幾準令我有酸麻架感覺,按左一段時間之後佢同我玩BM,佢雖然波仔唔太大但玩BM時都,FEEL到有兩個肉包遊黎遊去,跟住佢就叫我轉身玩前面BM,一路玩一路用手玩我LIN頭,又用指甲係我身上舞黎舞去,攪到好鬼死爽, 跟住佢就同我非環吹,但佢手口技真係利害,戴左吹同無戴吹一樣咁舒服,之後佢就叫我男上先, 唔知係佢淺定其他,我入到盡就發覺有野頂住, 呢種感覺好鬼正,男上時佢,不停咁抓背隻同奶我耳仔,之後我就同佢玩女上同狗仔, 玩狗仔時佢嘈到拆天叫晒救命咁,推到咁上下我對手FEEL到佢個屁股不停咁震,我就加快幾野推到爆出黎,臨走前佢就一野攬埋黎車左兩野。