澳門那裏食韓國妹低

簽到
要高質韓妹去東B啦,樣貌一定最好,不過你預要5000一次....
東B呀
但是價格不斐

你預埋單5000,包船飛+師傅工+50分鐘av一次
其實唔洗諗太多,無人會留意你咩樣後生定老,人地唔係第一日番工
見男人見J多過你食飯啦 出黎玩你消費先係老闆,絕對唔洗怕醜
東B韓妹係得D同埋較多選擇,但東B係玩主題唔好期望有咩服務,其他場食韓妹都要4千幾,分別不大!  如果食祖記東B就明顯貴好多
D客睇囡都唔睇你啦
你以為你黎明咩

怕老尷就唔好出黎玩...
asdrgn 發表於 2018-4-20 02:25
我系本地澳門人不用包船飛,我也不用師傅工,只是想上到去直接揀完韓國女入房做做完夠鐘就走。這樣大概什麼價錢,還是這樣也要5000

師傅工係送,你唔要都唔會平番俾你!
包船飛係講緊在香港買套票,澳門係冇套票賣
我都係澳門,不過如果你話揾韓國既,一定係東B架喇
asdrgn 發表於 2018-4-20 02:25
我系本地澳門人不用包船飛,我也不用師傅工,只是想上到去直接揀完韓國女入房做做完夠鐘就走。這樣大概什麼價錢,還是這樣也要5000

供求問題,日本韓國妹數量少又比較受歡迎,自然高祖記一個價位
師兄講到指定要韓妹就無辦法 唯有抱住耐唔耐 食餐好既心態
回復 asdrgn ##13 的帖子

東B 入房計50min吧
不過唔好諗咁多了
唔使諗咁多就東B啦!
高質韓妹東B最多,而且一定有車牌。
去馬就系啦,唔好太猶豫
asdrgn 發表於 2018-4-20 00:10
回復 Kanetaker ##2 的帖子

5000一次?有咩服務做一次?我未去過其他桑拿淨係去過打令2而且我25歲但係個 ...

場所既人唔理你3歲(誇左D, 18禁)定80, 你俾得起錢你就係老細, 不過後生出嚟玩容易搵你笨姐, 但放心東B明碼實價, 係咁多就係咁多, 唔洗俾小費, 大腿根入房後話另計.
如果係怕客人笑, 講真戈句邊個無第一次? 小弟21歲出嚟玩都覺得遲左, 鬼叫細個戈時怕, 仲用緊屋企人錢讀書咩, 依加想玩莞式iso/沙灣淫k都已經後悔莫及!
自己辛苦搵返嚟既錢做自己想做既野有乜所謂, 最緊要對得住自己, 使乜理人地諗乜, 唔通到(touch wood講句)加到天價或者中央打埋澳門先嚟後悔咩!
當你連D2都放得入口, 東B應該所有女你都食得落口, 係怕你食完泡菜上唔返水
回復 asdrgn ##1 的帖子

1號對韓妹不少,品質也不錯
回復 asdrgn ##3 的帖子

有咩尷尬,去得都食搵女,得鬼閒理你

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 20:07