新女兼職女朋友即時預約大戰,拿拿臨上去屌佢一鑊,囡...

簽到
名稱: 兼職女朋友
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A69711-深水埗-兼職女郎-兼職女朋友.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

7 _; z& x, G* W2 ]
兼職女朋友D廣告相片熱情如火,人靚身材勁,睇到鳩硬無朋友,惹人犯罪,即時預約大戰,拿拿臨上去屌佢一鑊,囡囡服務真係好撚正,人靚聲甜,身材性感,有波有籮,皮膚白滑,索到啪啪聲,好有明星相,揸落囡囡對36D大波波,好大好軟熟,正到無輪,兼職女朋友沖涼會問我水溫岩唔岩,好細心,之後佢用對車頭大燈磨我全身,磨前磨後,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震。佢嘅口技相當掂,吸荔、啜炮、打圈等都做足功夫,吹奏功力極好,帶畀我極大嘅快感,佢嘅手口並用連串動作後,細佬處於爆發嘅臨界點,玩六九,鮑汁滲漏,變成濕地公園,忍唔住上套傳教士式男上衝刺,兼職女朋友個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,玩咗陣先自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,最尾換個怒火推車,狂抽後推,真係正到冇朋友,好快就中獎派彩,事後攬住我又傾左陣,再幫我沖涼,著衫比家用,臨走前仲有goodbye kiss。兼職女朋友質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。
回復 吹Q漲 ##1 的帖子' I% J% }& e2 g+ t

, a. D: J' ]. t8 k% |: rgood
回覆 讚好 不讚 使用道具

; P  V8 l5 D$ J8 _. S! i很好

吹Q漲 發表於 2018-4-20 00:05
/ a% J2 h. v6 f% E  C兼職女朋友D廣告相片熱情如火,人靚身材勁,睇到鳩硬無朋友,惹人犯罪,即時預約大戰,拿拿臨上去屌佢一鑊 ...

5 u7 y0 f3 b: J真实

thanks for sharing

回復 吹Q漲 ##1 的帖子; q/ D/ t( E' G, b8 G0 I7 r

: k& }; T& q0 d. R0 F) @4 Knew girl is my cup of tea

性感吸引, 美女誘人  
6 ~" m% d8 E6 S$ h8 O

回復 吹Q漲 ##1 的帖子8 [7 k2 ~& n0 h# s4 h

?/ i- W9 k( t; Z+ Rthx for the sharing

回復 吹Q漲 ##1 的帖子
6 u+ j$ k  R/ T" h3 q) o+ r+ y2 p  S$ ^+ x# G+ A
謝謝分享

goog goog to deal

美女

吹Q漲 發表於 2018-4-20 00:05 1 m& o7 q$ D% y2 h. _5 r
兼職女朋友D廣告相片熱情如火,人靚身材勁,睇到鳩硬無朋友,惹人犯罪,即時預約大戰,拿拿臨上去屌佢一鑊 ...

! [$ D! I/ x( ^# }1 ]  ^% t唔錯!唔錯

值得推薦的正妹~

Very nice! Thanks you for share brother!

thanks for sharing, good job.

鋤佢壹鑊

回復 吹Q漲 ##1 的帖子; b( N3 r0 b" K* q
8 S) C& Q+ V. w" {  d; f( ^
高挑大波美女床技一流。

Thanks for sharing

多謝師兄介绍靚女。

Attractive body