東B大戰金髮俄妹

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

人一世物一世,已經想食金髮鬼妹好耐,但去過幾次一號,鬼妹都係超肥級,所以一直未有機會選用,直至前幾日去東B,終於一嘗所願!

話說小弟第一次去東B,約11點到步,硬件感覺的確唔錯,新淨,食物亦有水準,水池選妃時所有美女圍成一個大圈,約4x個,真係花多眼亂,食用率當然不負眾望地高,由於一心想食鬼妹,所以其他都冇聽佢地咩國藉咩價錢,鬼妹當時只有2個,但都可以簡得落手,1個棕色頭髮3598,另1個金髮,仲要係最低消3098,抵!即刻去馬,簡左空姐主題(聽聞呢個較多人玩),入到機艙就播安全指示,冇幾耐就埋牙,吹奏時竟然係帶套吹,呆左!個鬼妹完全唔識中文,想講都唔知點講,但過程中鬼妹係會比較投入同埋豪放,亦都會主動換姿勢,幾好!過程真係好high,今次算係了左一個心願! 個人覺得鬼妹好在主動,投入,熱情,唔好在皮膚較差,有明顯黑班,同非環保吹!東B由於玩主題,所以想有服務嘅人我諗都會比較失望!報告完畢!

是日消費:walk in 3098 送一個30mins師傅工,走時叫經理安排車番酒店,佢亦俾左張會員卡同埋佢卡片我,話下次可以打電話有車接,事先打電話亦可送多一個唔知咩,冇細心聽佢講!

痴撚線啦...非環吹番出去屌柒個經理啦
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享,我都玩過一次鬼妹,係D2,相頭正細細粒,胸就少少鬆(佢話因為咁,所以被打落D2)。不過鬼妹玩落真係很瘋的

我就喜欢祖国的…

會員卡有乜用?

多謝師兄分享報告

多謝師兄分享

多謝師兄分享

會員卡?
一陣唔小心俾老虎見到水洗都唔清

BJ  with com really not so exciting  especially  when play with  blonde  gal.

回復 mtt512 ##1 的帖子

下次去澳门一定去消费,感谢大大

恭喜師兄完成心願😆

mtt512 發表於 2018-4-20 01:21
人一世物一世,已經想食金髮鬼妹好耐,但去過幾次一號,鬼妹都係超肥級,所以一直未有機會選用,直至前幾日 ...

我試過環保吹的,看來睇雞運,鬼妹而家甘平,平過大陸添

thx for sharing , love to have a try next time

多謝師兄分享

Brucetong 發表於 2018-4-20 08:48
會員卡有乜用?

我唔係成日去呢間,冇認真聽佢介紹,只知可以充值,充3-5萬送5千
如果成日去係抵

縮縮北行鳥 發表於 2018-4-20 13:15
會員卡?
一陣唔小心俾老虎見到水洗都唔清

轉頭就垃圾桶啦
不過都有cap張相以備下次有用嘅

恭喜師兄一嘗心願

thanks for the report brother.....  nice play

回復 mtt512 ##1 的帖子

可能你出聲佢會轉環保