[上門推拿] 激似電影私人會所個媽咪尖沙嘴電約Maggie

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟近年都玩厭了spa埸,所以發掘下有冇新地方。

而且小弟自命骨精一名,上spa場hea按之後波推下收800我覺得搵笨。

搵到個尖沙嘴電約收1000/1小時,打去問下,把聲唔老,仲嗲聲嗲氣。問下點解貴人200-300,係咪已包全套?囡囡話唔包,收得呢個價一定唔係亂按。見囡囡咁有自信,決定約下。

去到指定地點,私隱度高,不怕被人誤會去什麼地方。見到Maggie,咁似大台某姐仔?但又講咁出是哪個,Maggie是細粒型,全身走肥,手腳幼幼,十指尖尖,按得唔得嫁?佢話你試完就知啦。問我要不要沖涼?緊沖,佢會幫手掛衫,先自己沖,佢就整理下張床。沖完已見佢脫去T-shirt,有料喎,條腰真係冇得輸。呢一刻我記得佢似邊個,陳潔玲。佢都話好多客咁講。乾身上床,先開背,是大場手勢,一問完來尖東大場出身,可能識Macy 喎,不過我冇問。識踩背但我免了,因為冇鋼架好危險。跪背吧,一樣啪啪聲,手指也有同我響埋。背鬆後就按腳,按到小腿,問我係咪傷過?咁都按到?我係肌肉傷過。

到推油,Maggie拿了一支私伙的,不是bb油,噴的,有點凍。她說先用這個推肌肉會更加鬆,推了膊頭數分鐘已感覺好熱,好似刮沙的感覺。之後再落油推,重點推pat pat,時推時輕掃,我打曬冷震,佢好似feel到我頂唔順,就推我大脾內側。又攪下我C眼。但突然又停,頂,好屌引。推埋腳,就做bm。
先油小腿掃上來,再在我股轉來轉去,之後坐上來磨背。但我都未硬,竟然,佢用左一招,我馬上硬。就係用粒的掃我耳仔,未試過咁全面。轉身,再來由腳開始磨,我已忍不住攻擊下佢,當然我好溫柔佢先接受。同我胸對胸,可小車,佢就把我支鋼炮坐著前後磨,似入非入的感覺,我都少少驚。當然大家都好小心,Maggie話放心,入不到的,最後雙擁而射,大家一肚都係。
最後一起沖涼,呢下要讚,沖得仔細過我自己沖,我都唔好意思,又幫抹身著衫。
睇下鐘成個半小時,我比左千五佢。好奇問下可否開始大,佢話熟左先,可能我唔靚仔。
回復 毛巾佬 ##1 的帖子

千五蚊齋推好似貴少少,老尖,老旺幾個場日式開埋大都係900蚊一粒鍾,重周時食到正嘢.
thx for sharing but to me is a bit expensive
加騰英 發表於 2018-4-22 19:43
回復 毛巾佬 ##1 的帖子

千五蚊齋推好似貴少少,老尖,老旺幾個場日式開埋大都係900蚊一粒鍾,重周時食到正嘢.

小弟注重按,如果只開大,500大把選擇。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 00:18