[中國內地] ((FS216)) 新到超靚美人!!5'8+36D火辣長腿MODEL身型,服務無炸型!

名稱: FS216
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A71121-尖沙咀-美少女-FS216.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

216 1.jpg 216 5.jpg 216 2.jpg 216 6.jpg

冇野做, 爭取短短既時間立刻飛去偷跳! 目標FS216, 入閘睇見囡囡長腿高挑, 好很正!囡囡一陣陣既香水味系佢身上發出嚟~~~~除3沖涼, 佢停洗, 我不停玩波, 手感一流! 我熱辣辣既小鋼砲就暴露系佢面前, 佢再水簫, 回味無窮...又燃雀R袋, 佢用隻手捉住左我只雀, 隻手指好輕咁系我個砲口不斷迴旋, 囡囡慢慢張個身埃落黎, 真係令我血氣方剛, 波波漫遊, 之後佢個嘴就慢慢錫到落我個lin頭,隻手就一路掃我袋底, 深喉環保吹奏, 技術唔錯, 係時候開波, 女上已令我喘不過氣, 再推車, 轉男上, 車住咀, 揸住波,果種誘惑真係乜都俾佢搞到出曬黎! 真係爽到和尚都頂唔順

FS老字號信心之選, 正幼幼,靚姐姐,大波好身材,
包羅萬有,全部經過精挑細選,聽教聽話
無論你係舊客戶還是新老闆,一樣無任歡迎,盡力為你服務

溫馨提示: 每一節足45-50分鐘,絕不掉包,你的意見,就是我們進步的動力

216 7.jpg 216 8.jpg 216 4.jpg 216 3.jpg
個波靚
多謝師兄分享
長腿高挑

多謝師兄分享
回復 weweredred ##1 的帖子

多謝師兄分享
身型  體態性感   
多謝師兄分享超靚MODEL
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 weweredred ##1 的帖子

大眼大波高挑模特身材,真美女也。
多謝師兄分享。
好吸引好性感

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 02:58