[中國內地] ##FS219## 新到99後幼幼,36E咪咪無花無假,大車特車爽到暈

名稱: FS219
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A71123-尖沙咀-美少女-FS219.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

219 1.jpg 219 5.jpg 219 2.jpg 219 6.jpg

樣貌:同AD好似下,接近9成似,靚靚嫩口囡囡

身材:  5'6" 36E大波波,皮膚白

服務:大車,服侍沖涼,前後BM,吹到我就爆得,good

態度:  好態度到冇朋友,傾談流暢,有啲可愛feel

過程:  今次揾到我心目中嘅好波囡囡!我一入房啫,就識得過嚟幫我除衫,態度真係幾好,卜卜脆!仲識關心我,最近工作係咪好忙啊!使唔使我幫你卒下啊!!做服務行業,就應該要哩種咁嘅態度啊嘛!除完衫就拖我去洗白白,入到沖涼房,我玩下佢對車頭燈,一手封喉,兩波在手,對波仔完全喺我掌控之中.玩玩下攬住佢水中車,又幾好feel嚄!車咗陣,玩我lin,玩玩下又去啜我個袋,爽,最後直接將我硬硬地嘅弟弟放入個 嘴,條脷搞下搞下咁!好過癮!係沖涼房到過癮咗陣之後,又拖我埋床邊,擦乾淨個身,叫我瞓低,等佢服侍我!條脷真係好鬼靈活,我自己個lin頭硬曬,硬完lin頭之後又輪到條鳩了!佢又用條脷係我條鳩到遊嚟遊去!勁free!我叫佢唔好瀨喇!坐上嚟!見到我條鳩慢慢入佢個濕窿到,耳仔邊聽到佢發出嘅聲音!真好聽!之後加速咁un,un到我有些少想走火嘅感覺,我叫佢轉個pose,俾我狗仔式咁隊

FS老字號信心之選, 正幼幼,靚姐姐,大波好身材,
包羅萬有,全部經過精挑細選,聽教聽話
無論你係舊客戶還是新老闆,一樣無任歡迎,盡力為你服務

溫馨提示: 每一節足45-50分鐘,絕不掉包,你的意見,就是我們進步的動力

219 7.jpg 219 8.jpg 219 4.jpg 219 3.jpg
嫩口囡囡
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

去搵佢爆精   

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享