Condom 那款好用?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問那款好用? 係咪越薄越好呢? 0.01- 0.03 ?有紋定無紋?
; x  J/ U8 d/ E0 M- Z* }, \
0.02 無紋sagami
光管 0.01
$ n- `! k; P) f" R* Q
睇你想持久啲定刺激啲,刺激啲就001,持久就厚啲嘅套! B: [! H1 l8 m+ K0 s
有人對套嘅厚度好敏感,小弟就唔太分得出001~003嘅分別
0 b+ T, J" }5 ^/ W. g8 M不過用厚套嘅時候就真係感覺到好大分別
都要睇下對手喜歡邊種。我個件唔喜歡厚的,話淨係feel到D膠。所以淨係俾我用0.01或唔用直接上
除左厚薄,D 膠質都大分別,光管感覺最自然,杜雷G冇甘好,沙加咪有D硬。
( m5 ]' c* P3 N! y$ N2 C9 Q光管001堅接近冇戴甘。, I3 o+ `6 n( n4 c2 y- |
人人有吾同感覺同喜好。
我同女友每次都唔帶套。。。其實好驚但感覺真係好大分別
一般0.02 sagami 有D加強持久力, 睇你想要咩

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:16