[新丁查問] 唔知澳門邊度可以穩到正的人妖ladyboy?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以前都系在backpage穩,不過backpage被FBI ban左,唔系各位師兄去邊度穩人妖?新馬路有時會出現,不過太醜樣。
我都想搵啊,冇左BP都5知去邊到搵,我正係知威尼斯正門哥到好多,但係哥D都係要你開房,佢地本身冇房,,C兄有好野可以交流下.!
用手機回應 leolam123 #2 的帖子

威尼斯人戈D素質如何?如果自己開房收幾多?

同埋,我收到你PM,但系加你唔到,系唔系id錯了?

同埋,我收到你PM,但系加你唔到,系唔系id錯了?
回復 lukeanderson ##5 的帖子

你PM我WECHAT ID 我加你吧
回復 leolam123 ##7 的帖子

我暫時唔比用PM功能,好奇怪
點解唔搵真女要搵 LB ?
回復 hkkaze ##9 的帖子

呢個問題就好似有人鐘意食咸,有人鐘意食甜一樣,個人喜好。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 13:03