[中國內地] [hlau] FS218- 靚靚身型正滑身東北妹子

火.. [複製鏈接]
簽到
名稱: FS218
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A71122-尖沙咀-美少女-FS218.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

FS218

見呢個女女Jason同Goodbyejohn食過話正,即刻打比飛仔約,安排好好,凖時上房,管理要贊!

FS218,小紅,山東人住深圳, 22歲,幾靚女對眼幾精緻,163高左右,B波淺啡細的好揸好啜,皮膚算白冇公仔,全走肥幼手幼腳腿幾正,幼腰凸股,鮑毛不多可捽可啜食好窄又淺好好插好想射。

一見女女好笑容,女女話我好面熟見見過我,我冇印象可能其他地方啦,女女對我好好傾,攬住車女女,幾靚女又瘦啱晒我,攬住錫啜唇少脷,一路傾影咗多張相好合作,之後幫我除衫去沖涼,女女侍浴互卒鮑棍,洗得幾細心,棍硬晒,大脷車,一路傾GFF,好正,之後大家乾身我漱口出去。

出去企住互相愛撫我錫啜女女前後上下,之後我騎女身攬同愛撫,大車有脷,女女耳仔加拿大好敏感,錫啜奶女女全身,錫女女耳仔頸加拿大肚池,個身滑又正,食女女大肶拿,鮑毛同鮑,鮑幾靚邊冇乜毛,我係咁啜豆豆食鮑,啜豆豆食隻鮑瀨又脷頂女女豆豆,女女叫晒食幾耐下,我棍流曬水女女幫我抹下,瞓床女女服待我,女女catbath我,錫我耳仔頸又啜我奶頭,吹工中上級算啜力好,又用手摸我春袋吹好爽,硬到鐵咁我,吹一輪女女問我上套好嗎,好我話,上自備大002,女上,鮑好窄又淺有熱力,女女前後磨好享受咁,又上下騎超正,又追車我,我玩波揸股正死,一陣我來抱住由下至上插,好窄又淺超舒服,又車下,女女叫晒超正,抱女到床角un,女女身好正抱住爽死,錫啜女女耳仔頸,女女前後磨我又上下un,一輪之後轉後推,上床後推啪啪推,又揸波玩股,拉單手上黎推,女女叫晒,爽死,好窄又淺超舒服,推幾耐下之後男上,棍磨下鮑先入,僕住女女大脷車住插,我啜錫女女耳仔,M腳揸波插卒豆豆,交叉腿啜瀨錫美腿插,超正呀對腳又直又幼狂摸腳,又啜咬女女腳趾!腳上膊打椿,腳上膊推,大分腿插,再M腳揸波卒豆豆,再坦克車住插,女女叫晒,話"我受不了啦",呢句正我當堂更加興奮,撲住車住自然節奏插住射,唔抽出住錫下,我錫下女女先抽出再錫女女身,女女幫清潔之後女女拖我入去沖。

沖涼出黎又傾好耐,好好傾,抄牌,終於記得番邊度見過女女,哈哈,夠鐘啦再攬下錫下先走。

總結:GFF,相頭靚,身材全走肥幼手幼腳對腿好正,腰幼凸股,吹工中上級摸住春袋吹好正,鮑好窄又淺易走火可啜食瀬好好插,對我有大脷坦克車有追車,好正的一Q。
F353681D-440F-42B8-ABFC-BA347E499238.jpeg F4C3D2EB-E123-40CB-BEE5-8F89145FB357.jpeg 7DBBC190-575E-46E6-8A98-D09FC13E18E3.jpeg B86391DF-4F45-439F-A60E-9C5150B1E29D.jpeg F26AA550-6F00-403C-A3CA-5A060A0A4EA4.jpeg DEDA9C46-CF39-41E0-BA3C-BA5F59248447.jpeg 22139820-093A-4232-9B15-6CD292DBA40C.jpeg CCEB6A25-E970-4B54-A003-B990368E9F67.jpeg EE31E16B-30B6-4CF1-9773-D6E4EB0CE0BE.jpeg 3E3BA477-6218-49CD-8829-AEB97EABC497.jpeg

Muchas gracias
回覆 讚好 不讚 使用道具

美女

這是真實內射報告

thx for sharing

好靚豪正

好正,謝謝華哥分享~~