九龍城龍崗道中日混血妹彤 彤、又好砌又好玩、冇得輸。

名稱: 彤 彤
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/A71159-九龍城-兼職女郎-彤彤.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟出黎玩左咁耐,終於比我預到一個中日混血妹叫彤 彤,就係九龍城 龍崗道彤 彤,我真係好喜歡日本妹我,彤 彤又熱情、又奔放、有技術、有身材全身走肥、全體配合得好完美,又好砌又好玩、話說放假係4台網睇倒九龍城龍崗道彤 彤日本妹,真係睇到流晒口水、立即去試菜。
& J: u5 {2 B7 ]' V* n/ o
& u3 }! y' }, P8 J) j上到去一開門彤 彤就係我杯茶,立即入閘、入到去彤 彤已經展開一連串搜我身,完全顯示出佢豪放既一面,呢個時候我梗係除佢衫楂下波先啦,一對36D大波堅挺又彈手,我都未除衫已經比彤 彤玩到條肉腸變左支鐵咁硬,彤 彤真係利害。- U( [9 {0 p! H+ {! v
( b! _0 q  l) {) d& q$ q) c7 d3 ^6 D
之後彤 彤主動咁拖左我入去鴛鴦浴,我就順手揸吓彤 彤個pat pat,好圓好挺又好肉,條鳩硬了頂住佢妹妹,彤 彤就係咁磨我,有互動,波推、水中簫絕對好得,小弟又啜佢lin lin摸蟹彤 彤好High,彤 彤好順德人,沖涼時比我攪到彤 彤依依哦哦好細聲呻吟,忍一忍抺乾身上床。5 j4 R9 s5 }+ _
2 r  @* ~- Q3 J$ R) e$ F; {
之後上骨床試骨技,先開背彤 彤比足心機幫我揼,由背按到腿,每個位置以推、按、壓嘅方式照顧得無微不致,之後彤 彤開始挑情由頭錫到落腳,奶lin啜蛋蛋,小弟都唔執輸,揸波啜lin,摸到彤 彤妹妹起晒水,忍唔住上套埋牙大戰。
$ A% n" }5 W; Z
7 Z  z2 K0 N: H" }' ~先黎男上女下,直隊黃龍,好正呀!彤 彤個妹妹又窄又濕,真係好好砌,夾住細佬好舒服,男女都有feel,加速屌到西水長流出黎,彤 彤更加肉緊,換女上男下,十足淫娃feel,騎到啪啪聲,定力小D都頂唔順,經過一番激情,轉後推,一野插入去,揸住對波狂推猛進,彤 彤隨即瘋狂扭動條腰頂返我轉頭,越扭越high,呻淫聲亦都非常響亮,好有feel,激爽到狂插一輪就爆左 ,之後沖涼比家用閃人,彤 彤非常正可再食。
- Z3 p& o+ L( C+ K9 C4 G! a/ Y
/ v4 e1 Y8 j) h4 e% K8 j
咁好服務...一定支持
回覆 讚好 不讚 使用道具

性感美女, 無可抗拒

身材誘人,扑得過

咁正一定要支持啦

回復 AppleCream ##1 的帖子
7 |" r" U5 [0 ?0 D  Q3 W( x9 P, A* X
+ ~, Q  q" y5 j3 M- Y大波靚女 - 我啱呀

身材一流好貨色

+ e# l3 ?/ ~" i1 a: C/ U4 F
" ?& n, H/ @. M0 p5 j: w' F& R+ b波濤洶湧...好吸引

靚樣迷人,可以話秀色可餐

回復 AppleCream ##1 的帖子+ b: F; Q& A: q

* w8 P( |4 T% P6 s/ J, ?流鼻血呢

恭喜師兄食到好野

回復 AppleCream ##1 的帖子5 f& `- q9 @3 ]. c7 a3 x, X/ o9 Q

1 q# t7 [: X2 pBody figure looks slim and nice

甘正真系...蠢蠢欲動

回復 AppleCream ##1 的帖子( S3 K% D! W7 Y

) y+ E0 b3 h/ U+ Y5 g! G$ Q( ?# F精彩好貼

" }# I) X9 U/ L, T- S0 q) m
# t4 d$ i3 b3 X/ I+ N" a( o" v甘好玩 身心舒服...值得一試

報告精彩,值得一試

回復 AppleCream ##1 的帖子: k2 n/ k1 J3 j% M7 v
9 Y# _# x# |$ ^! h1 o6 \+ ^
真系乾柴遇到烈火爽到無朋友

5 g9 V  u+ T0 J, @% f! e0 k9 \# t
( J% E- a5 D* L' E2 x8 X樣靚身材正,讚

中出佢先

是否真得感索嫁???